To je to što me zanima!

Bruce Springsteen postao je djed, rodila mu se unuka Lily

U dirljivoj objavi Patti je objavila još jednu fotografiju na kojoj se nalazi novorođena Lily s rozom kapicom i simpatičnim rukavicama u istoj boji
Vidi originalni članak

Američki pjevač Bruce Springsteen (72) nedavno je postao djed. Njegova supruga Patti Scialfa Springsteen (68) na Instagram profilu objavila je fotografiju njihovog najmlađeg sina Sama Springsteena (28) i njegove djevojke pored kolica u kojima se nalazi malena Lily Harper Springsteen

- Šećemo bebu Lily Harper Spring - napisala je Patti uz fotografiju. 

U dirljivoj objavi Patti je objavila još jednu fotografiju na kojoj se nalazi novorođena Lily sa rozom kapicom i simpatičnim rozim rukavicama. 

- Predivna je, dobrodošla na svijet, djevojčice!; Čestitke! Prekrasna beba! Prekrasna obitelj!; Ajme meni kako je lijepa - nizale su se čestitke pratitelja u komentarima. 

Springsteen i supruga Patti osim Sama, koji je najmlađi, imaju još dvoje djece, sina Evana (31) i kćer Jessicu (30).

Iako je postao djed Bruce još se ne namjerava povući u mirovinu. Sljedeću godinu planira turneju sa svojim bendom 'E Street Band'. U svibnju je pjevač najavio da će nastupiti s bendom u veljači 2023. i to će im biti prva zajednički nastup u posljednjih šest godina. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.07.2022.

    Jedan od bolji pjevača

  • opančar x 18.07.2022.

    Izbotoksiran i preplanuo naš rock idol

Komentiraj...
Vidi sve komentare