To je to što me zanima!

Bruji se o aferi, a Tošić vježba u društvu hrvatskog nogometaša

Nakon što je odjeknula vijest kako Duško vara suprugu Jelenu, ništa nije želio komentirati. Jelena je sve pokušala demantirati, a čini se kako nogometaša glasine ne zanimaju. Sada se posvetio treninzima
Vidi originalni članak

U srpskim je medijima 'isplivala' vijest kako nogometaš Duško Tošić (35) vara suprugu Jelenu Karleušu (42) s blogericom Anom Jovanović. Pjevačica se oglasila i svim snagama sve pokušala demantirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kurir.rs piše kako se Duško i Ana viđaju više od godinu i pol dana, no on za razliku od svoje supruge i ljubavnice, ništa nije želio komentirati o vezi. Ne dotiče ga što se o njemu trenutačno govori, već se 'bacio' na trening.

Na društvenim mrežama pokazao je kako vježba s kolegom Markom Šimićem (32), hrvatskim nogometašem koji igra za nogometni tim Persija Jakarta.

IPAK JE NE VARA? Karleuša demantirala aferu pa otkrila: 'Duško je podnio tužbu'

Ovo je prva Tošićeva objava nakon vijesti zbog koje je podigao prašinu u javnosti. Srpski mediji pišu kako je s Anom namjeravao otputovati na Maldive, no sada se dvoumi. Duško ne želi privlačiti pozornost, naročito jer suprugu Jelenu već duže vrijeme nije vodio na putovanja.

O njihovoj aferi, javno se oglasila i Ana. Na društvenim mrežama sve je demantirala. 

- Zamolila bih u svoje ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruirane afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvjema obiteljima, prije svega našoj djeci - napisala je Ana, koja s pjevačem Peđom Jovanovićem ima troje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 17.01.2021.

    Ovog Tosica je tesko skuzit, lijep je, zgodan, mlad, jos kao neki uspjesni nogometas ( ne znam-valjda je!), cini se neki miran tip bez problema a kao da ih i ne trazi...a probleme mu pravi zena koju je sam odabrao, jedna od vecih l*dacha na balkanu, vara ga i sramoti pri cemu je dosta starija od njega, ne bas lijepa, vulgarna, provokativna u svakom smislu, afera s njom ko u prici itd.itd. Bizarno...

  • ..lola. 17.01.2021.

    Ovdje svatko vodi život za sebe čini mi se

  • zolymedimurje@gmail.com 17.01.2021.

    Ma ne ferma nju Dule ama bas nimalo. Na papiru su muz i zena ostavio je saznavsi za mnoge hebace ove plastike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare