To je to što me zanima!

Buble svom bolesnom sinu (3) gradi posebnu sobu za liječenje

Noah će dobiti sobu koja će u potpunosti biti prilagođena njegovom zdravstvenom stanju. Dječaku je nedavno dijagnosticiran rak jetre, a trenutno je na kemoterapiji
Vidi originalni članak

Michael Buble (41) i njegova supruga Luisana Lopilato (29) prolaze kroz teške životne trenutke i pokušavaju raditi sve što je u njihovoj moći kako bi svom sinčiću olakšali borbu s zloćudnom bolešću. Dječaku je nedavno dijagnosticiran rak jetre.

Zbog toga grade luksuznu kuću u koju će se preseliti s djecom. Noah će imati posebnu sobu koja će u potpunosti biti prilagođena njegovom zdravstvenom stanju i liječenju. Osim toga, u dvorištu grade veliki bazen, teniski teren i klizalište na kojem će dječaci igrati hokej.

Kuću grade u Kanadi, a smještena je preko puta osnovne škole koju je pohađao Michael. Kako bi imali potpunu privatnost, obitelj će podići visoku ogradu oko obiteljske kuće.

Noah je na kemoterapiju koja bi trebala trajati četiri mjeseca, a postoji mogućnost da će morati na operaciju kako bi liječnici uklonili tumor. Ipak, šanse da maleni pobijedi bolest su čak 90 posto.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Valentina :D 28.11.2016.

    Dragi Boze pomozi ovom djetetu da sto prije ozdravi i da ima djetinstvo kao i sva djeca. Amen.😢

  • jelenaZGB 28.11.2016.

    Ovo su roditelji, a ne oni naši koji su sina sa non-Hodginovim limfomom skrivali od doktora i ''liječili'' sodom bikarbonom i limunovim sokom, a onda se derali na njega ''zašto do sad nije ozdravio, kad su mu dali kapi koje je propisala gatara''. http://www.24sata.hr/news/roditelji-odbili-lijecenje-sina-oduzet-ce-im-se-drugo-dijete-436402

  • Slystone 28.11.2016.

    Mama je bomba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare