To je to što me zanima!

Buble treći put postaje otac: 'Ups, opet smo to napravili'

Htjela bih imati još jedno dijete jer je uloga majka najbolja u životu, rekla je pjevačeva supruga koja ističe da bi rodila 20 djece kada bi njezino tijelo to moglo podnijeti
Vidi originalni članak

Pjevač Michael Buble (42) i argentinska glumica Luisana Lopilato (30) su posljednje dvije godine proživljavali teške trenutke jer se njihov sin Noah (4) borio s rakom jetre, a prošle godine su otkrili kako je pobijedio bolest. Par sada očekuje treće dijete, a imaju i dvogodišnjeg sina Eliasa (2). Buble je sretnu vijest potvrdio nedavno na dodjeli glazbene nagrade Juno u Vancouveru. 

- Ups, opet smo to napravili. Moja supruga i ja očekujemo naše treće dijete - ispričao je oduševljeni pjevač koji će s glumicom dobiti kćer. Američki mediji su su prošlog tjedna pisali da Buble i Luisana očekuju kćer. 

MALENI BORAC Bublé presretan: Naš sin (3) je pobijedio rak, sad se oporavlja

- Kraj misterija. Sad znamo spol djeteta. Glumica je otprilike u petom mjesecu trudnoće - napisali su. Luisanin brat Dario (37), koji je također glumac, nije htio komentirati informaciju rekavši da će prepustiti sestru da objavi tu ekskluzivu. Nasmijao se kada ga je voditelj na argentinskoj televiziji pitao je li bilo teško glumici odlučiti da postane opet majka nakon Noahove borbe sa rakom. Luisana je sama prije treće trudnoće rekla da bi željela proširiti obitelj.

- Htjela bih imati još jedno dijete jer je uloga majka najbolja u životu - istaknula je glumica. Dodala je kako bi voljela imati veliku obitelj od 20 djece, no njezino tijelo to ne bi moglo podnijeti. Luisana i Buble su se vjenčali 2011., a studenom 2016. su objavili da njihov sin Noah boluje od raka jetre.

ISKRENO Michael Bublé: 'Počeo sam se baviti pjevanjem zbog seksa'

Pjevačev sin je krenuo na kemoterapiju, a liječnici su njegovim roditeljima rekli da maleni ima 90 posto šanse da potpuno pobijedi bolest. Pjevač i njegova supruga cijelu su obitelj preselili u veću kuću u Kanadi, u kojoj su izgradili posebnu sobu za liječenje. 

STIGLA PRINOVA M. Bublé i supruga su dobili drugog sina i nazvali ga Elias

Idi na 24sata

Komentari 2

  • retita🦋 28.03.2018.

    Pogled na njihovu sreću grije.I samo im je šeširić nedostajao.Sretno.;)

  • Constellation 🖤 28.03.2018.

    Djeluju zaista sretno i lijepo je vidjeti da im se sreća osmjehuje, nakon sinove bolesti sad očekuju djevojčicu...Blagoslov i dokaz da poslije kiše izađe sunce:))) Odličan pjevač...btw..

Komentiraj...
Vidi sve komentare