To je to što me zanima!

Bubnjar legendarne rock grupe Queen uživao u romantičnoj šetnji Stradunom sa suprugom

Rocker i njegova supruga Sarina Potgier dobro raspoloženi su pozirali fotografima za vrijeme večernje šetnje Stradunom. Slavni par odmara u Dubrovniku u društvu nekoliko prijatelja...
Vidi originalni članak

Roger Taylor (72) je jedan od osnivača legendarne britanske rock skupine Queen. Njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na oko 200 milijuna dolara, a značajne prihode ostvario je i zbog uspjeha filma 'Bohemian Rhapsody iz 2018. godine.

Rocker trenutno odmara u Dubrovniku, u društvu supruge Sarine Potgier i nekoliko prijatelja. Roger i Sarina prošetali su Stradunom u petak u večernjim satima, te spremno pozirali fotografima.

Par je bio odlično raspoložen, a Sarina, po zanimanju glumica, producentica i spisateljica, privlačila je pozornost atraktivnim izgledom.

HOLIVUDSKA DESTINACIJA Glumci Harrison Ford i Calista Flockhart ljetuju u Dubrovniku

Osim Taylora i Potgier, u Dubrovniku trenutno ljetuje i engleski nogometni reprezentativac Jack Grealish, ali i glumački par Harrison Ford i Calista Flockhart.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Linz 07.08.2021.

    Tisuću mu Badelovih Mirogojčeka sad kad nisam abštosovao neću nikad, pa i ja sam ovih dana u Dubrovniku a nitko se nije sjetio da napiše bilo što ........................o meni i mojoj Kati !!!

  • nap 07.08.2021.

    Show must go on uzivaj

  • 07.08.2021.

    Ima se može se.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare