To je to što me zanima!

Bubnjar Zabranjenog pušenja na 'team buildingu' za FBI: 'Ja vičem na njih, a oni sviraju'

U Šibeniku se od ponedjeljka do srijede održava godišnja konferencija polaznika FBI Nacionalne akademije. Ekipu zabavlja Trajkov, čija je objava na društvenim mrežama oduševila pratitelje
Vidi originalni članak

FBI. U.S.A. Nogice su mi malo mekane, napisao je na Facebooku Branko Trajkov Trak (54) i pobudio znatiželju kod svojih pratitelja. Bubnjar Zabranjenog pušenja objavio je fotografiju na kojoj se nalazi nekolicina sjedalica i ispred njih bubnjeve. Brzo je pojasnio o čemu se radi. 

- Ma niš, team building za FBI. Imam frenda koji gradi bubnjeve pa smo skupili dovoljno. MUP organizirao. Svi sviraju, ja unutra, skačem i vičem na njih. I mlataram rukama. Veseloooo - poručio je Trajkov. 

VELIKA FEŠTA U LIVNU Mate Rimac i supruga Katarina spremaju novu svadbu! Svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje

U Šibeniku se od ponedjeljka do srijede održava godišnja konferencija polaznika FBI Nacionalne akademije pod nazivom 'Nove perspektive u provedbi zakona: Suočavanje s kriminalitetom u doba pandemije i jačanja kriminalnih aktivnosti'.

Konferencija FBI NAA Retrainer održava se na europskoj razini jednom godišnje, tradicionalno treći tjedan u rujnu, a ove su se godine odazvali predstavnici 46 zemalja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare