Show

Komentari 48

Mate Rimac i supruga Katarina spremaju novu svadbu! Svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje

Mate Rimac i supruga Katarina spremaju novu svadbu! Svirat će Bajaga i Zabranjeno pušenje

Kako piše Gloria, tema ovog vjenčanja bit će priroda - sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu u kojoj će se slaviti nakon obreda okružit će 150 bala sijena

Mate Rimac (32) i supruga Katarina (29) oženili su se početkom svibnja u u Titovoj luksuznoj Vili Dalmacija, a kako piše Gloria.hr uskoro planiraju i crkvenu svadbu

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliko slavlje priredit će u okolici Livna, gdje su se upoznali i gdje vuku obiteljske korijene.

Kako piše Gloria, tema ovog vjenčanja bit će priroda - sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu u kojoj će se slaviti nakon obreda okružit će 150 bala sijena.

Prema mladenkinoj želji, publiku neće zabavljati tradicionalna imena, već Bajaga i Zabranjeno Pušenje. Ona je navodno za ovu prigodu po vjenčanicu otputovala u Milano.

Sve običaje tradicionalnog vjenčanja ispoštovat će ovaj par na svadbi u Čaiću, gdje će Katarina nositi vjenčanicu, uzvanika će biti puno više, a zavjeti će se izmijeniti u crkvi. Ona je djevojačku večeru imala u Livnu, a Mate s prijateljima u Crnoj Gori.

Komiža: Mate Rimac u društvu djevojke Katarine prošetao rivom

Kada su se vjenčali prije dva mjeseca, mladenka ipak nije bila skroz oduševljena manjim vjenčanjem.

- Postavljam si pitanje mogu li to uopće nazvati svadbom? Bez prvog plesa, prstenja, bacanja buketa, hlače umjesto haljine, obred u četvrtak, bez janjetine... Šalim se. Bilo je baš po našem guštu, kako smo i zamislili - ispričala je prije dva mjeseca Katarina.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci