To je to što me zanima!

Bucmasta djevojka postala prva pratilja Miss Engleske

Na izboru za Miss Engleske za prvu pratilju izabrana je Chloe Marshall (17) koja nosi konfekcijski broj 46. Chloe ima i titulu Miss Surrey
Vidi originalni članak

Chloe Marshall koja je svojom težinom daleko nadmašila ostale natjecateljice uspjela je dogurati do titule prve pratilje iako nema idealne proporcije. Chloe, visoka 1.75 centimetara, teška 82 kilograma, čiji bokovi su 106 centimetara školuje se za opernu pjevačicu. Prije ovog izbora proglašena je i za Miss Surrey. Uoči natjecanja izjavila je kako joj je želja ući u finale.
- Želim finale kako bi svima pokazala da možete biti lijepi bez obzira na težinu - rekla je Chloe čiji je konfekcijski broj 46. Debeljuca je progovorila i o tome što voli jesti.
- Najviše volim jesti pečene piliće i pite. Prije sam se prežderavala pizzama, ali sada se puno zdravije hranim - kaže Chloe dodajući da se kao mlađa znala rastužiti tijekom shoppinga.
- Ušla bi u Top Shop i tamo nikada ne bi našla odgovarajuću veličinu odjeće. Osjećala sam se debelo - iskrena je pratilja.
Ona je svojom pojavom zasjenila i samu missicu Lauru Coleman (22) čija majka i baka su se također natjecale na izborima ljepote.
Direktorica izbora za Miss Engleske, Angie Beasley oduševljena je izborom prve pratilje.
- Samo je nebo granica za lijepe cure s oblinama kao što je to Chloe. Znam da će uspjeti u životu, a brojni kreatori će se trgati za njom - govori Angie.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cavvo 27.07.2008.

    jedino ima slatko lice, ali ostalo je odvratno, posebno debelo dupe..ovo je sigurno neka sprdna jili promocija debelih žena naspram mršavih manekenki...bezveze, glupo..zna se da one imaju svoje standarde i da ne može svatko u izbor..al eto..

  • shpendii 23.07.2008.

    sweet..aj da je i neko mal puniji covjece di god odem sve neke anoreksicne ni guz3 ni sis3..tresnuo bi te ja mala..

  • brener 21.07.2008.

    jebiga, lipa je ali je 10 kg predebela za mene, bar 7 da skine pa bi vidili

Komentiraj...
Vidi sve komentare