To je to što me zanima!

Budno oko novog menadžera: Pazio na Seve dok je pjevala

Pjevačica se na binu popela dobro raspoložena i zadovoljna što će joj nakon dugogodišnje suradnje s Tomicom Petrovićem netko pomoći u karijeri i dogovarati nove koncerte
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Kojić (47) ovog je vikenda na nastupima u Zadru i Makarskoj službeno predstavila novog menadžera Alena Ključu.

Na binu se je popela dobro raspoložena i zadovoljna što će joj nakon dugogodišnje suradnje koja se nedavno prekinula s Tomicom Petrovićem novi menadžer pomoći u daljnjoj karijeri. 

Dok je ona pjevala na bini, Ključe je šetao ispod pozornice i promatrao svoju novu 'klijenticu', a nedavno nam je i sam potvrdio da surađuje s pjevačicom.  

- Istina je, surađujemo već mjesec i pol, iako je tek sad službeno - pohvalio nam se Ključe.

Severina je za subotnji koncert u Makarskoj obukla zebrastu haljinu, mrežaste najlonke, crne sandale i crnu torbicu oko struka. Dok je za nedjeljni koncert odabrala smeđe široke hlače, crnu proziranu majicu ispod kojeg je imala grudnjak s leopardovim uzorkom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 05.08.2019.

    A jel joj on sugerira ovo "žutilo" po kapcima?

  • dottie 05.08.2019.

    Bas je ostarila i postaje polako nebitna

  • 05.08.2019.

    Seve...Jedna od največih razočarenja Hrvatske estrade. Sječam se za vrijeme rata i poslije rata, nije bilo veče Hrvatice i Dalmatinke od nje. Da bi na kraju postala velika Srpkinja. Godine prošle a Seve očito još u pubertetu, kao da joj je 15 godina. Međutim Godine su učinile svoje a naravno i PVC Majstori. Pjesme, tekstovi, aranžmani za malu djecu. Nema veze sa pjevanjem a iskreno rečeno nikad nije niti imala neke pjevačke niti Vokalne kvalitete. Daleko od jedne kvalitetne pjevačice. Ništa osobno protiv nje,ali to su činjenice. Tko se iti malo razumije u Muziku i Pjevanje , potvrdit če to. Prošlo joj vrime i lovi se kao utopljenik za slamku. Međutim nema ništa od toga. Ima mnogo naslijednica, jedna od njih je Lidija Bačić samo za razliku od Seve Bačićka je ljepša i atraktivnija. Što je najbitnije i Vokalno neusporediva, može otpjevat ono o čemu Seve može samo sanjat.....Samo primjer...Seve, vrime ti je da se udružiš sa Folk Divama tipa Cece, Karleuše, Brene, mislim da bi tu više prosperirala. Nekako vučeš na njih.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare