To je to što me zanima!

Buduća zečica pokazala je grudi na Lupinovom stolu

Fotograf se pohvalio kako je njegovo ogledalo došao osobno pogledati Milan Bandić. Buduća Playboyjeva zečica pozirala mu je i otkrila grudi
Vidi originalni članak

Stefan Lupino (55) na zagrebačkoj Ambienti predstavio je svoju kolekciju namještaja. Stolice, stolove i ogledala nazvao je prema manekenki Naomi Campbell, slikaru Salvadoru Daliju i vođi Seljačke bune Matiji Gubecu. Jedan od najkontroverznijih hrvatskih fotografa u nedjelju putuje u Dubrovnik gdje će snimati editorijal za Playboy. Na Velesajmu mu je u subotu kraj njegovog unikatnog namještaja pozirala buduća zečica Maja Morales (20). Atraktvina studentica menadžmenta smjelo je legla na Naomi Campbell stol i pokazala gole grudi.
- Nemam se čega sramiti i jako se veselim skidanju - dodaje Maja. Lupino se pohvalio kako je njegov namještaj osobno došao pogledati i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Za oko mu je zapelo masivno ogledalo iz Naomi Campbell kolekcije. Fotograf će uskoro u Srbiji s Hrvatskom gospodraskom komorom izlagati svoje kreacije.
- Nadam se da ćemo putovati u Milano i Koln. Osim dizajniranja trenutačno pišem knjigu o najboljim istarskim vinima - rekao je Lupino.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bosnia_80 19.10.2009.

    riječ \"studentica\" je nekad označavala pametnu i kulturnu djevojku koja završavanjem fakulteta želi postati neko i nešto u društvu, na osnovu poštenog rada i zalaganja.. Danas gledamo kako se tzv. studentice ovako skidaju pred staricama i djecom, dok ih pipaju matori dede, isto tako na netu prodaju \"nevinost\" ..da bi se kao mogle školovati, platit stanarinu itd.. I to je danas kao normalno....hebem ti današnju kulturu i civilizaciju, sve je otišlo u neku stvar.. NEPOVRATNO, nažalost:(

  • marin.0202 19.10.2009.

    Perveznjak ne vjerujem mu nista a covjek je malo i skrenuo treba ga malo motriti.

  • citizen 18.10.2009.

    Ne skodi nikome ....so leave her alone

Komentiraj...
Vidi sve komentare