To je to što me zanima!

Bujna Coco 'uvukla' se u badić pa servirala međunožje i grudi

Vjerojatno malo tko zna filmove u kojima je Coco glumila, ali je puno uočljivija bila u seksi spotovima njezina supruga u kojima je bila jedna od zvijezda. S golotinjom nastavlja i dalje
Vidi originalni članak

Glumica i starleta Nicole Austin (41), poznatija kao Coco, i nakon što je prešla četrdesetu ponosi se svojim 'umjetnim' oblinama pa na društvenim mrežama nerijetko objavljuje golišave fotografije. Osim braka s reperom Tracyjem Marrowom (62), poznatijim pod pseudonimom Ice-T, proslavili su je upravo njezini, kako kaže, osebujni atributi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Sorajina silikonska preobrazba'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Coco je pozirala u kupaćem kostimu sa zmijskim uzorkom koji joj je istaknuo grudi i stražnjicu. Njezini su joj pratitelji u komentarima pohvalili izgled.

- Predivna si, izgledaš dobro u bilo čemu. Goriš - pisali su joj. 

Vjerojatno malo tko zna filmove u kojima je Coco glumila, ali je puno uočljivija bila u seksi spotovima njezina supruga u kojima je bila jedna od zvijezda. Od golišavih fotografija ne odustaje pa se s golotinjom nije smirila niti nakon rođenja kćerkice Chanel u studenom 2015., koja je također zvijezda njezinog profila na društvenim mrežama.

Inače, Coco i Ice-T upoznali su se na snimanju spota 2002.

- Prvo sam primijetio njezine zube, pa velike grudi, a onda se okrenula, pa mi je za oči zapela i njezina velika stražnjica. Počeli smo razgovarati i odmah sam shvatio da je jako draga - rekao je reper jednom prilikom. 

DIVA Kad bujna guza Coco T prolazi ulicom, i pločnik treba usisati

Starleta je neko vrijeme 'furala' i ružičastu kosu, a sada se vratila u boju kosu po kojoj je prepoznatljiva pa je ponovno plavuša. 

POGLEDAJTE VIDEO: FINALE showa DESERTI OD OKA - Kolindu i Milanovića stavili na tortu

Idi na 24sata

Komentari 18

  • iiiih 13.06.2020.

    A koliko dugo fotosopirala sliku? Ajde sto je sva umjetna. Cak i sada slika nije nesto

  • antikomunist70 13.06.2020.

    Srpsko porjeklo pa je to i normalno🥴🥴🥴

  • eddiefast 13.06.2020.

    Koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare