To je to što me zanima!

Bujna mašta Lidije Bačić nema granica: 'Od ljubavi sam pijana'

NEMA STAJANJA Bačić tvrdi kako se ni jedna druga pjevačica na ovim prostorima ne može podičiti da je u šest godina imala više od 570 koncerata
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (32) za kraj zime odlučila se zdravije hraniti i prehranu obogatiti zdravim namirnicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od ljubavi pijana - napisala je Lidija na tanjuru sa slovima koje je kreativno izrezbarila od voća i povrća. Obožavatelji su joj poručili da ne treba paziti što jede.

Inače, Lidija tvrdi kako se ni jedna druga pjevačica na ovim prostorima ne može podičiti da je u šest godina imala više od 570 koncerata.

PJESME U 2017. Lidija Bačić je ponosna: Fanovi obožavaju moju pjesmu 'Solo'

Osim u glazbenim vodama, Lille, kako je fanovi od milja zovu, dobro se snašla i u modelingu. Kalendar za koji je provokativno pozirala krajem prošle godine, našao se na listi najpopularnijih kalendara ove godine.

- Sljedeće godine će kalendar zasigurno biti još posebniji - najavila je Lidija. Budući da je postala svojevrsni brend, pjevačica je svoje ime odlučila i unovčiti. Trenutačno radi na otvaranju web prodaje majica, šalica, bilježnica, olovki i ostalih suvenira sa svojim likom.

IMALA JE 25 GODINA... Čekala zeleno: Prije 8 mjeseci plesala je na svojem vjenčanju

Idi na 24sata

Komentari 106

  • božanstvena_komedija 11.03.2018.

    Lijepoj našoj Lidiji treba pojasniti što je to koncert. I Seve ima koncerte po SLO, pjeva na rođendanima.

  • audi 2.0 10.03.2018.

    To se zove kamperica ! Citav zivot u satorima 😂

  • audi 2.0 09.03.2018.

    Auuuu kud ovo vodi ?! Sad cemo je viđat i na jakuševcu sa đinđama 😂 idemo šalice šalice stoljnjaci !!! 130 kn kalendar kosta. Pa kalendari se djele covjece i to u 12 mj. prije startanja nove godine a ne u 2mj za tekucu god ? Kupci su zakinuti za jedan mj. 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare