Obavijesti

Video

Komentari 150

Čekala zeleno: Prije 8 mjeseci plesala je na svojem vjenčanju

Za djevojkom (25), koja je u petak poginula u stravičnoj nesreći na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, tuguju suprug (24), obitelj i prijatelji. Dok je u autu čekala da se upali zeleno svjetlo, na nju je naletio kombi...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Još jučer sam je vidjela, vedru i nasmijanu, prštala je od energije. A danas više nije s nama, kroz suze nam govori prijateljica djevojke (25), koja je u petak poslijepodne poginula u teškoj prometnoj nesreći na Slavonskoj aveniji u Zagrebu.

Kako doznajemo, djevojka se vraćala s posla kući. Kod Metroa je na semaforu čekala da se upali zeleno svjetlo. Od kuće ju je dijelilo nekoliko stotina metara. Baš u tom trenutku u stražnji dio njezina Fiat Punta zabio se kombi marke VW Ttransporter zagrebačkih registracijskih oznaka. Njime je upravljao muškarac (48). Djevojka je preminula na mjestu nesreće. Ostala je zarobljena pod hrpetinom lima, zajedno sa svojim snovima, željama i planovima. Kako je priopćila zagrebačka policija, višesatnim očevidom utvrdila je da je vozač kombijem zahvatio mekani teren s južne strane kolnika te lijevom bočnom stranom naletio na betonski okvir i zaštitnu metalnu ogradu. Zatim je nastavio kretanje cestom i prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio Punta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač koji je tešku prometnu nesreću skrivio policiji je rekao da je dugo vozio i da ga je savladao umor.

Od susjeda tragično preminule djevojke saznali smo kako se prije osam mjeseci udala. Silno su se ona i suprug voljeli i bili sretni te imali pregršt planova za budući život.

- Njezin suprug je pod sedativima i u strašnom šoku. Ne postoji ništa što ga može utješiti. S 24 godine ostao je udovac. Lani su izgubili i bebu - kroz suze nam je povjerila jedna od susjeda.

Tragično stradalu ženu pokopat će u utorak na Markovu polju.

 

U vijestima pogledajte još:

Članovi zloglasne terorističke skupine 'Beatlesi' otkrili lokaciju grobnice u kojoj je navodno i David Haines, sisački zet.

Lidija Bačić stvara vlastitu kriptovalutu, fanovi će je moći zaraditi interakcijom na društvenim mrežama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang