To je to što me zanima!

Bujna Ukrajinka u Splitu: Dijeli vruće fotke i pozira bez šminke

Manekenka kaže kako svi misle da je ona stalno dotjerana, no sada je pokazala da je Splitom šetala u tajicama i širokoj majici, a na licu nije imala ni trunku šminke...
Vidi originalni članak

Ukrajinska influencerica i manekenka Louisa Khovanski ponovno je došla u Hrvatsku, ovoga puta u Split. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama iz sunčanog grada te otkrila kako je išla trčati i istraživati grad. 

- Radije volim vježbati u teretani jer mi je krvni tlak nizak pa mi bude loše čak i ako otrčim svega sto metara - kaže Louisa, koju to nije spriječilo da 'nabaci' sportsku odjeću i krene na jogging. 

Posjetila je šumoviti park Marjan gdje je sretno pozirala.

- Maslačci u drugoj polovici studenog - napisala je Louisa.

Budući da je temperatura niža nego prošlog puta kada je bila u Hrvatskoj, influencerica nije gradom šetala u oskudnim 'krpicama' već je pratiteljima, kojih ima više od milijun, pokazala kako ona izgleda u sasvim običnoj svakodnevici.

Manekenka kaže kako svi misle da je ona stalno dotjerana, no sada je pokazala da je Splitom šetala u tajicama i širokoj majici, a na licu nije imala ni trunku šminke. Tim je stajlingom sakrila bujne grudi, no ipak je istaknula druge atribute.

Međutim, kao i inače, Louisa je podijelila i vruće fotografije u uskim odjevnim kombinacijama. 

Louisa je ove godine već posjetila Dubrovnik te Rovinj, otkud je pratitelje 'častila' atraktivnim fotografijama. 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 21.11.2020.

    Lijepa je

  • franjoclio 21.11.2020.

    Bačuška, (knedla) uf!

  • lajh1985 21.11.2020.

    kolko cepa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare