To je to što me zanima!

Bulić najavio mirovinu kad mu se uda kći Katja, ali nije otišao

Još da mlađu Katju otpratim do oltara pa mogu u mirovinu. U dugoj je vezi i vjerujem da će se brzo udati, rekao je pjevač 2014., a Katja se udala u srpnju prošle godine
Vidi originalni članak

Pjevač Mate Bulić (62) oduvijek je nastupao izvan granica Lijepe Naše, a glazbenik se u listopadu 2014. odmarao od ludila koje je napravio u Zürichu na Hercegovačkoj noći. 

- Treba mi mir. Sjedim u kafiću ispred svoje zgrade, pijem kavu i uživam - rekao je tada 'kralj dijaspore' i dodao kako su mu poslovni i privatni život jednako užurbani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još da mlađu Katju otpratim do oltara pa mogu u mirovinu. U dugoj je vezi i vjerujem da će se brzo udati - kazao je pjevač 2014., no u mirovinu nije otišao, iako se Katja udala u srpnju prošle godine.

SVADBENO SLAVLJE Bulićeva kći Katja se udala: 'Ponosan sam kao i svaki otac'

Pjevačeva najmlađa kći i njezin izabranik Toma Drmić vjenčali su se gdje i Bulićeva starija kći Ana - u crkvi sv. Stjepana u Brelima.

- Ponosan sam kao i svaki otac. Svi oni koji udaju ili žene djecu znaju kakav je to doživljaj - rekao je Mate dok se ispred crkve veselio s prisutnima. 

Tada se okupilo stotinjak prijatelja i rodbine, a uzvanici su većinom dolazili iz Frankfurta i Münchena.

- Presretan sam zetom - rekao je Bulić, a supruga Zdravka dodala je da je ona birala ne bi mogla izabrati boljeg, najbitnije joj je da je dobar čovjek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • menart 14.11.2019.

    Znam ih. Zena mu je kraljica zesca a cerke su divne a on mi nije bas. Ne znam 3 na njemackom a zivi od 81 u ffm-u. Toliko o tome kad meni neko kaze stranci i njemacka a nasi nisu bas najbolje. Sorry ali tako je. Sretno i dalje

  • irena6 13.11.2019.

    Ma dajte,navikao je on kao i citava obitelj na hoch standard i sada se toga odreci?Pa taj jenu vece zaradi za sto prosjećni radnik u Njemackoj zaradi cijeli mjesec,taj ce jos i unuke i praunuke osigurati,nece mu valjda kceri raditi za 2000 eura i ako...i ja bih takvog #starog#...

  • maxim m 13.11.2019.

    neće se rođo odreć lako zarađeni šoldi...saam tako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare