To je to što me zanima!

Bundchen se razvodi? 'Toma sam trebala još davno ostaviti'

Već se mjesecima šuška da je brak bivše manekenke i sportaša na izmaku. Gisele je u intervjuu natuknula da je pomišljanja na ostavljenje Toma već na početku veze
Vidi originalni članak

Nisam znala što me je snašlo i što da radim. Čim smo prohodali 2007., njegova bivša, glumica Bridget Moynahan, ostala je trudna. Čekali su sina, kaže manekenka Gisele Bundchen (35). 

S igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem (38) u braku je od 2009. te imaju sina Benjamina (6) i kćer Vivian (3). Sad su navodno pred rastavom od tri milijarde kuna. 

Gisele vijest nije potvrdila no u intervjuu za CBS natuknula je da već imaju dugo problema u braku te da je Brady katkad 'poput diktatora' i da sve mora biti po njegovom. 

Glasine o razvodu krenule su još u rujnu, kada je se Tom u privatnom zrakoplovu vozio s dadiljom Bena Afllecka i Jennifer Garner. Gisele je tada, navodno, zatražila razvod. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mjato 18.11.2015.

    kada si u braku pet godina i imaš 2 dice koliko je to dug period o kome razmišljaš da ga ostaviš i zaljčuješ da imaš problema? onda valjda cili brak. i di joj je pamet bila? na početku je valja, sada pljuje po njemu i tako i po samoj sebi

  • kung fu panda 18.11.2015.

    draga kad ostavi trudnu ženu to ti je kvarljiva roba

  • texviler 17.11.2015.

    trebala bi mu platiti kej ju je toliko dugo trpio

Komentiraj...
Vidi sve komentare