To je to što me zanima!

Burne rasprave: Irina želi kćer u New Yorku, a Bradley u LA-u

Kad im je veza puknula, par se dogovorio da će podijeliti skrbništvo nad njom i skupa ju odgajati, no čini se da im raspao dogovor. Cooper želi da kći živi s njim u Los Angelesu, a Irina u New Yorku
Vidi originalni članak

Dok se u početku pričalo da su glumac Bradley Cooper (44) i manekenka Irina Shayk (33) prekinuli na miran način, sad pak kruže priče da to nije ipak bilo tako. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavni par potvrdio je da više nisu skupa, ali nikad nisu javno rekli detalje. Kako Mirror prenosi, pokušali su spasiti vezu zbog kćeri Lee De Seine, ali to im nije pošlo za rukom. Kad im je veza puknula, par se dogovorio da će podijeliti skrbništvo nad njom i zajedno je odgajati, no čini se da im se osim veze, raspao i dogovor. 

Bradley želi da malena Lee živi s njim u Los Angelesu, dok se Irina tome protivi. Ona se preselila u New York i tamo želi da njezina kći odrasta. Uz sve to, Bradley i Irina puno putuju zbog posla. 

Irina je nedavno prošetala torbicu koja je inspirirana knjigom Idiot Fjodora Mihajloviča Dostojevskog . Torbicom se protezao upravo naziv romana, što su mnogi obožavatelji protumačili da je poručeno Bradleyju i da njega naziva idiotom. 

- Da je nosila ovu torbicu dok je još bila u vezi s Bradleyjom, nitko ne bi ni posumnjao da mu nešto poručuje - pisali su pratitelji po društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 01.07.2019.

    netko mora popustiti

  • Ante-zg_1 01.07.2019.

    Muskarac poslije rastave valja samo kad treba dat novaca, i da pripazi dijete dok se mama ne vrati sa frendicama ili "deckom" iz grada s provoda..

  • Kamičko 01.07.2019.

    "Prošetala je torbicu", o jebemti novinarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare