To je to što me zanima!

Burton je spavao s 2500 žena, a zavodio je recitirajući poeziju

OVISAN O SEKSU Richard Burton ženio se čak pet puta. Svaku suprugu je varao. lizabeth Taylor pratila ga je na setove kako je ne bi prevario. Ni ona ga nije obuzdala
Vidi originalni članak

Zavodio je recitirajući poeziju. Najdraži mu je bio Shakespeare. Ako to nije upalilo, pjevao bi serenade na velškom naglasku, napisao je Tom Rubython u knjizi 'And God Created Burton'. Između 1947. i 1975. glumac je svaki drugi dan spavao s novom djevojkom. 

Prvu suprugu, producenticu Sybil Williams mjesecima je varao s Jean Simmons, ženom glumca Stewarta Grangera. Nalazili su se u kolibi i seksali na drvenim daskama. 

Dok je bio u braku sa Sybil, 28-godišnji Richard zaveo je Rosemary Kingsland (14). Školarka je ostala trudna, a glumac joj je dao novac za pobačaj.

- Elizabeth Taylor pratila ga je na setove kako je ne bi prevario. Ni ona ga nije mogla obuzdati - piše u knjizi. 

Burton je spavao s više od 2500 žena. Umro je 1984. u 59. godini od krvarenja u mozgu i ciroze jetre. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • blonde 18.05.2011.

    muškarac ili žena koji su skloni avanturama u mojim su očima isti tu nema razlike, uostalom, mi se samo razlikujemo izgledom i spolom, dok su nam želje i snovi isti. Ružno je vidjeti raskalašenost s jedne i druge strane. Glupo mi je, kada se muškarac veliča kada je nezasit u sexu, dok se žena osuđuje,. Nismo u kamenom dobu, gdje se muškarac pravio važan jer je jači od žene i stoga ima više povlastica. O današnjim muškarcima /svaka čast iznimkama/ mogu se pisati knjige o njihovom pojmu muškarca....

  • europe 17.05.2011.

    marijana se pojebala s jednim,ona kurva.ova spavao sa stotinama zena,on kralj.e svasta. nego,drag je meni ovaj burton,i nalazim ga veoma zgodnog iz mladjih dana,sto ova slika bas i ne prikazuje,ali novinari ko novinari,ne znaju normalnu sliku naci. a posebno me se dojmila njegova luda ljubav sa taylor i ta cinjenica da je,od trenutka kad je ugledao i umro,nikad nije prestao voljeti.eh ta romantika,danas skoro pa izumrla :)

  • SmackThat 17.05.2011.

    Pa kad je 90% žena blesavo, kao da Brad Pitt ne bi mogao mrkat sve od 16 do 60 da hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare