To je to što me zanima!

C. Sheen: Više nisam lud, to je bila epizoda, sada sam drukčiji

Glumac je izjavio kako su dani ludila sada iza njega. Uzbuđen je zbog snimanja serije 'Anger Management' i više vremena provodi u društvu prijatelja i obitelji
Vidi originalni članak

Glumac koji je prošle godine zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz u seriji 'Dva i pol muškarca' tvrdi kako su dani 'ludila' sada iza njega.

- Više nisam lud. To je bila epizoda. Mislim da sam sada drukčija osoba nego što sam bio jučer - izjavio je Charlie Sheen (46) i dodao da će se ubuduće više posvetiti stvarnom životu.

Osim što se ponovno trudi 'oživjeti' glumačku karijeru glumac u posljednje vrijeme više vremena provodi u društvu djece i obitelji.

Uzbuđen je jer u ožujku počinje snimati novu seriju 'Anger Management' u kojoj će glumiti terapeuta. Ne krije da mu neće biti teško uživjeti se u novu ulogu jer je i sam bio na  tečajevima obuzdavanja gnjeva.

- Kutcher radi dobar posao. No to je sada drukčija serija - rekao je glumac osvrnuvši se na kolegu Ashtona Kutchera koji ga je zamijenio u seriji 'Dva i pol muškarca'. Suradnja mu je bila otkazana zbog kršenja ugovora, uzimanja droga, neprimjerenog ponašanja i incidenta u kojem je producenta Chucka Lorrea nazvao 'glupim malim čovjekom'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ravijojla 10.01.2012.

    Lud ko puška! Sam đava uša u te, poročna budaletino.

  • user_96365 10.01.2012.

    kralj !!!

  • blonde 10.01.2012.

    ...da, smirio se jer je svijestan, da više neće biti kao prije...uostalom, koja pametna će ludovati za tim ocafutanim starkeljom,..postarao se od ludog života...užas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare