To je to što me zanima!

Cage otkrio ime djeteta koje očekuje s mlađom suprugom

Cage je svoju mlađu suprugu upoznao u njezinom rodnom Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea. Vjenčali su se 16. veljače prošle godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Glumac Nicolas Cage (57) gostovao je u emisiji 'Kelly Clarkson Show' te progovorio o spolu te imenu djeteta koje očekuje sa suprugom Rikom Shibatom (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobit ćemo djevojčicu - rekao je na što je publika zapljeskala. Nešto kasnije otkrio je da će se djevojčica zvati Lennon Augie po pokojnom legendarnom Johnu Lennonu te Cageovom pokojnom ocu Augustu 'Augie' Coppoli.

Naime, sjetio se vremena kada je njegov otac August Augie Coppola bio DJ te je puštao hit pjesmu Beatlesa, Across the Universe. Glumac je imao četiri godine kada je prvi puta čuo tu pjesmu. Kaže da se u tom trenutku potpuno 'smrznuo' i 'paralizirao' te da mu je od tada najdraža pjesma. Tako su on i Rika došli na ideju da malenu nazovu Lennon Augie.

Cage je svoju mlađu suprugu upoznao u njezinom rodnom Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea. Vjenčali su se 16. veljače prošle godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. 

'Jako smo sretni' Nicolasu Cageu i 30 godina mlađoj supruzi stiže prva beba

Inače, Riko je mlađa četiri godine od svog posinka Westona Cagea Coppole kojeg je Cage dobio s glumicom Christinom Fulton. Uz njega postala je pomajka i Kalu-Elu (15) kojeg Nicolas ima iz braka s konobaricom Alice Kim

Idi na 24sata

Komentari 6

  • japanokinezjapano 23.04.2022.

    Siguran sam da će veza možda trajati do 2023.

  • Nap* 23.04.2022.

    Nek mu je sretno

  • Čeljo Brtika 22.04.2022.

    Znači kći mu ima dva muška imena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare