To je to što me zanima!

Caitlyn Jenner (70) se skinula u bikini: Želi odustati od showa

Posljednji show koji je snimala, Jenner je radila sa svojom suprugom Kris (64) i ostalim članovima obitelji, a od tada se mnogo toga promijenilo. Ona više nije muško, a zbog osude je preselila u Australiju
Vidi originalni članak

Početak novog reality showa 'I’m A Celebrity... Get Me Out of Here' nije bio onakav kakvim ga je Caitlyn Jenner (70) vjerojatno zamišljala. Preselila je u australsku džunglu, a već prva 24 sata bila su umalo kobna za njezin status u showu. 

Iako je godinama bila pred kamerama zbog showa 'Keeping Up With The Kardashians', Caitlyn se ne nosi dobro s divljinom i kandidatima u novom projektu, a iako se priča da su joj producenti platili više od 4 milijuna kuna za ulazak u emisiju, izlazak je bio gotovo ekspresan.

PROMJENA Caitlyn Jenner: 'Osuđuju me! Dosta je, selim se u Australiju'

Jenner je jutro provela u suzama, dok su drugi natjecatelji spavali, a zatim je prva testirala improvizirani tuš u bikiniju. 

- Ne osjećam se dobro ovdje. Boli me glava. Imam 70 godina i vrijeme je da se zapitam trebam li uopće biti ovdje. Je li to dobra ideja ili je bolje da se odmah vratim kući i provodim vrijeme sa svojim unucima - požalila se otvoreno Jenner.

Posljednji show koji je snimala, Jenner je radila sa svojom suprugom Kris Jenner (64) i ostalim članovima obitelji, od tada se mnogo toga promijenilo. Ona više nije Bruce Jenner, a ni odnos s obitelji nije kao nekad. Caitlyn je navodno pristala na sudjelovanje u australskom reality showu samo kako bi se maknula iz SAD-a, u kojima se u posljednje vrijeme ne osjeća dobro i smatra da ju previše ljudi osuđuje zbog njezinih postupaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nabreklakožica 22.11.2019.

    Jučer sam baš pogledao film Primal sa Nicolasom Cageom, nije loš, u džungli je lovio jaguara i to tako da ga je namamio životinjom koja je visila sa drveta, pa jebote i ova spodoba bi isto tome mogla poslužiti..

  • Ekaterina_1 20.11.2019.

    Ružni muškarac postao užasno ružna žena. Čestitke!

  • vedii888 20.11.2019.

    strah me je

Komentiraj...
Vidi sve komentare