To je to što me zanima!

Caitlyn Jenner hvalila kirurga: Odličan posao, puno ti hvala

Plastični kirurg dr. Harrison Lee bio je presudan za preobrazbu Caitlyn Jenner. Izvršio je operativne zahvate na njezinom licu, a za to mu je bilo potrebno 10 sati
Vidi originalni članak

Caitlyn Jenner, donedavno poznata kao Bruce Jenner (65) djelo je njezinih plastičnih kirurga, no jedan od njih bio je presudan za njezinu preobrazbu. 

 Dr. Harrison Lee izvršio je operativne zahvate na Caitlyninom licu kako bi postala žena, a za to mu je bilo potrebno deset sati. 

- Odličan posao. Hvala vam puno - kazala je Caitlyn dr. Leeju. Caitlyn je nedavno prvi put kao žena osvanula na naslovnici Vanity Faira te kazala kako je sretna što nakon duge borbe živi svoje pravo ja. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 11.06.2015.

    sve me ovo podsjeca na onu bajku 'Carevo novo ruho'...

  • njofraaaaaa 11.06.2015.

    da pogledate bilo koji dokumentarac na televiziji na tu temu, možda bi vam neke stvari bile jasnije. ili ne bi. ali sam sigurna da ne bi na ovakav način komentirali. u dokumentarcima su djeca od 5, 6 godina koja govore o tome. kad vidite stvari koje govore i način na koji pričaju o tome, vidite da to dijete ne bi moglo izmislit za bezveze. ili oćete reć da su sva ta djeca nenormalna?

  • njofraaaaaa 11.06.2015.

    čemu tako odvratni komentari? ne poznajete čovjeka, ne znate situaciju ni ništa. a vama nije načinio štetu pa bi mogli malo smanjit doživljaj. pitam se šta bi bilo da vam je to neko blizak, kako biste onda reagirali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare