To je to što me zanima!

Caitlyn Jenner i Andreja Pejić nisu samo dobre prijateljice?

Caitlyn je u jednom trenutku Andreju diskretno primila za ruku. Razgovarale su s ostalim gostima, a Jenner je za to vrijeme držala ruku na njezinim leđima, rekao je izvor
Vidi originalni članak

Caitlyn Jenner (67) je na zabavu koju je Elton John priredio povodom dodjele Oscara stigla u vrlo zanimljivom društvu.

Naime, članica reality klana Kardashian - Jenner na crvenom tepihu pojavila se s manekenkom Andrejom Pejić (25), a ako je vjerovati svjedocima, ove dvije dame više su od prijateljica.

- Caitlyn je u jednom trenutku Andreju diskretno primila za ruku. Razgovarale su s ostalim gostima, a Jenner je za to vrijeme držala svoju ruku na njezinim leđima - rekao dobro obaviješten izvor za US  Weekly. Dodaje da su zajedno otišle s tuluma, a pojavile su se i na partyju Vanity Faira.

Caitlyn i manekenka upoznale su se u studenom 2015. na Glamourovoj dodjeli nagrade za Ženu godine.

Andreja Pejić dugo je radila kao androgini model, a nosila je i ženske i muške modne revije.  2014. je promijenila spol i postala žena, a namjera joj je inspirirati i motivirati one kojima nedostaje hrabrosti da slijede svoj san.

Bruce Jenner, očuh starlete Kim Kardashian i otac Kendall i Kylie Jenner, 2015. godine postao je Caitlyn i slikao se za naslovnicu jednog prestižnog časopisa. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • acidburn77 05.03.2017.

    Sodoma i gomora.. uzas

  • Babyloader 03.03.2017.

    Na što je spao ovaj svijet a s njim i ovaj portal...

  • Jersey 03.03.2017.

    Bože ...baci dvije cigle 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare