To je to što me zanima!

Cajke lude zbog odluke suda, a otkrivamo koliko iznosi odšteta: 'Tražit ćemo da nam vrate eure'

Gradonačelnik Pule je zadovoljan odlukom suda. Severinin bivši svekar, pjevač Keba, kaže kako je jači od svih zabrana, a organizatori tvrde da je na presudu utjecala politika
Vidi originalni članak

Moja muzička lopta je od snijega, ali itekako raste od guranja gonitelja, govori nam srpski pjevač Dragan Kojić Keba (66), kojemu je s kolegama Duškom Kulišem (63), Zoranom Mićanović (18) i Anom Bekuta (63) sud zabranio koncert koji je trebao biti u pulskom Domu "Mate Parlov" 25. ožujka pod nazivom "Duško Kuliš i prijatelji".

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Neprikladan 15.03.2023.

    I za dan drzavnosti u Kninu pjeva žena koja je ljubila Arkana koji je toliko zla napravio!Mogla je i Cecu pozvat u goste! Jesmo država!

  • 14.03.2023.

    Civilizirana odluka gradonačelnika i suda. Sve drugo je šuplji i jadni populizam na koji više ne treba obraćati niti najmanju pažnju, pogotovo ne medijsku.

  • Zagy91 14.03.2023.

    Cajkama bi samo trebalo nametnuti trošarine i to astronomske pa tko želi platiti za koncert u areni ekstra milju eura neka plati a taj novac ulagati u mlade demo bandove, glazbenu kulturu i razvoj domaće glazbene scene kakvu je Hrvatska imala oduvijek pa sve do prije par godina….

Komentiraj...
Vidi sve komentare