To je to što me zanima!

Calista Harrisonu nosi knjige kako bi mu skratila vrijeme

Calista Flockhart prvo sina Liama ujutro vozi u školu, a nakon toga vrijeme provodi s Harrisonom u bolnici. Glumica bi željela da njezin suprug prestane s letenjem
Vidi originalni članak

Dok se Harrison Ford (72) oporavlja od ozljeda koje je zadobio u avionskoj nesreći, njegova supruga Calista Flockhart (50) svakodnevno vrijeme provodi s njim u bolnici u Los Angelesu. Glumica suprugu donosi hranu i knjige kako bi mu skratila vrijeme oporavka. 

- Calista prvo njihovog sina Liama (14) ujutro odveze u školu, a nakon toga vrijeme provodi s Harrisonom - rekao je izvor blizak obitelji te dodao kako bi glumica željela da Harrison prestane s letenjem jer je već prestar za takve fizičke napore.

Podsjetimo, Harrison je prije dva tjedna ozlijeđen kada se avion kojim je upravljao srušio u blizini golf igrališta u losanđelskoj četvrti Mar Vista. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • suzanne 18.03.2015.

    Neka leti!

  • Moslavka 18.03.2015.

    Jadnica, tezak zivot. Pa nemres ti napraviti dvije stvari u jednom danu, sina slepas u skolicu i onda ides u posjete u bolnicu. Sada bu opet zgubila onu kilu sto je dobila. Sto se njega tice, svaka cast i drago mi je da je prezivio. Samo ti uzivaj u letenju Han Solo/Indiana Jones. Zivot je kratak, uzivaj dok mozes.

  • suza13 17.03.2015.

    di je ona bila kad je han solo letia

Komentiraj...
Vidi sve komentare