To je to što me zanima!

Calista voli ležerno, ali možda se mogla malo više našminkati

Glumica je u srijedu sa suprugom Harrisonom Fordom u ležernom izdanju bez šminke na licu stigla na konferenciju organizacije koja promiče održivost okoliša
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Ally McBeal' za razliku od drugih holivudskih zvijezda njeguje ležeran stil i prirodan izgled. U Sao Paoulu na konferenciji organizacije koja promiče održivost okoliša diljem svijeta, Calista Flockhart (48) stigla je kao podrška suprugu Harrisonu Fordu (70), potpredsjedniku organizacije. U plavoj haljini do koljena i cipelama na platformu od pluta do izražaja je došla njezina vitka figura dok joj se na licu nisu nazirali tragovi make-upa već jedino ruž na usnama. Majka dječaka Liama (12) ponosno se osmijehivala pozirajući sa suprugom koji je izgledao dotjeranije u crnom odijelu i kravati.

Zvijezda filmskog serijala 'Indiana Jones' na čelu je organizacije koja promiče održivost okoliša diljem svijeta. Jedan od njihovih primarnih ciljeva u Brazilu je očuvanje morskih vrsta kojih nema nigdje drugdje na svijetu. Par je tijekom vikenda snimljen u Rio de Janeiru tijekom uživanja sa sinom Liamom u moru kojeg je Calista posvojila 2001. godine. Par se upoznao 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa, a glumica je tom prilikom prolila vino po njegovoj nagradi.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • životjelijep 21.02.2013.

    Možda je bez šminke , ali puno je tu skupih krema i tretmana prethodilo.

  • WOMANIZER 21.02.2013.

    a tko si to daje za pravo da nekome određuje što obuči, dal se našminkati ili ne i slične stvari? šta ikoga za to treba biti briga, svatko vodi svoj život, a ne da će meni, njoj ili ikome netko drugi krojiti šta i kako! ženo, bravo!

  • _petra_ 21.02.2013.

    nije se nasminkala...i..sta sad, samo kosa joj je strasna kao da celavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare