To je to što me zanima!

Camila Cabello i Shawn Mendes su ponovno zajedno? 'Ulovili' su ih dok su zajedno šetali psa

Iako su nakon nedavnog prekida izjavili kako će ostati prijatelji, nakon što su viđeni u šetnji zajedničkog psa Tarzana počelo se šuškati da su glazbenici obnovili vezu
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih parova, sada već bivši partneri, pjevači Camila Cabello (24) i Shawn Mendes (23) prekinuli su krajem prošle godine zbog nedostatka romantike.Tada su odlučili ostati najbolji prijatelji, a očito u tome i ustraju jer su nedavno 'uhvaćeni' kako šeću zajedničkog psa Tarzana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej, ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, no naša ljubav jednog prema drugome kao čovjek prema čovjeku je jača no ikad. Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji pa cijenimo vašu podršku otpočetka i nastavljamo dalje - priopćili su tada Shawn i Camila na društvenim mrežama

Mnogi se pitaju znači li ta zajednička šetnja obnavljanje romanse ili se tek radi o prijateljskom druženju jer par djeluje sretno i zadovoljno.

 Inače, oboje su otvoreni i na društvenim medijima gdje često govore o poteškoćama koje imaju s mentalnim zdravljem. Tako primjerice, Camilla ne skriva višak kilograma koje je ‘zaradila’ u pandemiji, a Mendes se prije nekoliko tjedana oglasio o tome kako pati zbog prekida koji mu još teško pada zbog razočaranih obožavatelja diljem svijeta.

PUKLA LJUBAV Camila Cabello i Shawn Mendes prekinuli: 'Naša veza je gotova, no jako se međusobno volimo'

- Trenutačno mi je malo teško - priznao je Shawn, dok je Cabello prije Nove godine uzela kratak predah od objavljivanja na društvenim mrežama.

 Podsjetimo, par je tek 2019. godine konačno objavio da je u vezi. O tome se nagađalo i nekoliko mjeseci ranije kada su objavili spot za njihov duet 'Senorita'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mj.77 09.01.2022.

    Al za Karleusu zato svi vi znate

  • MaRio1122 09.01.2022.

    A oni su??

  • danko1471991 08.01.2022.

    Kako ne znate? Kao niste culi za njihov veliki hit iz 2019. ( Senorita)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare