To je to što me zanima!

Camilla je strahovala da je neće prihvatiti kao kraljicu: Bila je jako nervozna na krunidbi...

Kraljicu Camillu narod je nekoć nazivao 'trećom osobom' u braku tadašnjeg princa Charlesa i princeze Diane, a Camilla je navodno strahovala da ju narod zbog tog neće prihvatiti kao kraljicu
Vidi originalni članak

Nedavno okrunjena kraljica Camilla (76), navodno je teško podnijela krunidbu, a svemu je pridonijela smrt kraljice Elizabete II zbog koje je Camilla strahovala da ju narod neće prihvatiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sara Parker Bowles, inače Camillina bivša snaha, u jednom je intervjuu otkrila da je kraljica Camilla bila veoma napeta tijekom krunidbe, prenosi People.

SLAVLJE U OBITELJI Tradicionalna parada u Britaniji za Charlesov rođendan: Kralj svoj dan slavi dva puta godišnje

- Camilla je bila jako, jako nervozna. Željela je ljude koje je voljela oko sebe - rekla je Sara i nadodala: 'Ona je ljudsko lice kraljevske obitelji jer nikad nije bila dio nje'.

Kraljicu Camillu narod je nekoć nazivao 'trećom osobom' u braku tadašnjeg princa Charlesa (74) i princeze Diane, a Sara je sad otkrila da se njezin bivši muž, Camillin sin Tom, bojao kako njegova majka neće biti prihvaćena kao kraljica s obzirom na to da ju narod nije prihvatio ni kao suprugu princa Charlesa.

KRALJICA PRATI SPORT Kraljica Camilla postala hit na meču na Wimbledonu: Njezine ekspresije lica sve su nasmijale

- Bile su to još godine mržnje, uopće nije bila prihvaćena. Nije pričala o tome. Samo je bila vrlo hrabra i nije se bunila. Tom je bio zabrinut da će se sve ponoviti kad kraljica umre, ali dogodilo se suprotno - rekla je Sara

Inače, Sara Parker Bowles koja radi kao modna urednica, bila je u braku s Camillinim sinom Tomom 15 godina, a u braku su dobili dvoje djece, sina Freddyja (14) i kćer Lole (11)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eka mala 21.07.2023.

    I ja bi na njenom mjestu bila nervozna,baba je naporna,a i na šta liči!

  • genadij500 20.07.2023.

    Kolonijalistička svita se šepuri i živi na grbači drugih.

  • Drago260374 20.07.2023.

    Deva kraljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare