To je to što me zanima!

Cannes: Jolie rekla da nosi blizance i zasjenila kolege

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Otvorenje filmskog festivala u Cannesu obilježio je intervju u kojem su Jack Black i Angelina Jolie promovirali svoj novi film i otkrivali "tajne"
Vidi originalni članak

Jack Black (38) se "izlajao" u zajedničkom intervjuu koji je u Cannesu imao s Angelinom Jolie (32). Pričali su o svom novom filmu "Kung Fu Panda" koji će se prikazati na festivalu.
- Imat ćeš ih koliko i Bradyjevi (američka serija s velikom obitelji) kad rodiš ove - u jednom trenutku Jack je rekao Angelini.
Voditelj je nakon toga pitao glumicu očekuje li ona blizance.
- Da, da, to smo već ustanovili. Zapravo, Jack je to upravo potvrdio - priznala je i dodala kako bi spol djeteta ipak htjeli zadržati za sebe. Ta izjava bila je predmet rasprava cijelog otvaranja 61. canneskog festivala.
Nitko nije pričao o haljinama koje su na crvenom tepihu prvog dana festivala nosile glumice poput Eve Longorije, Cate Blanchett, Julianne Moore, Faye Dunnaway ili Natalie Portman. Crvenim tepihom prošetao je i Sean Penn, koji će biti predsjednik festivalskog žirija. U Cannes su već prvoga dana došle i Gillian Anderson te Mischa Barton. Glumac i redatelj, Dennis Hopper, stigao je sa sinom, također glumcem, Henryjem Leejem Hopperom i suprugom Victorijom Duffy.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_21904 15.05.2008.

    blizanci...bit će lijepe djece....

  • AmyLee 15.05.2008.

    nije mi samo jasno kakve veze ima bar rafaeli s ovim festivalom...

  • exit 15.05.2008.

    ahh,tipicno...cim nije u centru paznje Angi odmah sve u*s*e*r*e drugima da bi ona bila glavna....zeno g*a*d*n*a si....

Komentiraj...
Vidi sve komentare