To je to što me zanima!

Cara Delevingne osvrnula se na 2023. godinu: 'Bila je posebna. Trijezna sam, zdrava i sretna'

Manekenka i glumica Cara Delevingne odlučila se prijaviti na rehabilitaciju zbog zlouporabe supstanci još 2022. godine, a sada kaže da je konačno dobro
Vidi originalni članak

Povodom dolaska Nove 2024. godine, manekenka i glumica Cara Delevingne (31) osvrnula se na sada već prošlu 2023. koja je za nju, kako kaže, bila vrlo posebna.

MAMILA POGLEDE Prošle godine je neuredna i u čarapama padala po cesti: Sad se izliječila i izgleda prekrasno

Borila se s ovisnošću

Naime, manekenka se 2022. prijavila na rehabilitaciju zbog problema sa zlouporabom supstanci nakon što su je paparazzi na aerodromu fotografirali u neuglednom izdanju. Kasnije je izjavila da su joj upravo te fotografije poslužile kao suočavanje sa stvarnošću.

U objavi na Instagramu, istaknula je kako je sada konačno dobro.

Osvrnula se na 2023. godinu

- Ova godina mi je uistinu bila najposebnija, trijezna, zdrava, sretna i tako zabavna. Upoznala sam sebe više u ovoj godini nego u zadnjih 30. Zdravlje je doista bogatstvo. Ovo je veliko hvala svima koji su mi pomogli da dođem ovdje, koji su me podržavali kroz uspone i padove. Volim vas sve. Doista sam jako uzbuđena za 2024. godinu - napisala je uz niz fotografija iz prošle godine.

Cara je prethodno u razgovoru za Elle progovorila o borbi protiv ovisnosti ističući koliko joj je to razdoblje bilo teško.

- Nije bilo lako, ali nikada nije bilo trenutaka kada sam rekla: 'Ovo nije vrijedno toga'. Vrijedilo je svake sekunde. Nikada ne bi odustala od rehabilitacije. Stabilnija sam i smirenija. Dugo sam se osjećala kao da skrivam puno od ljudi koji su se ugledali na mene. Napokon se osjećam kao da mogu biti slobodna i svoja, u potpunosti - ispričala je tada za magazin.

POGLEDAJTE VIDEO: CHEF STJEPAN IZ MASTERCHEFA ZAIGRAO IGRU S NAMIRNICAMA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tomo100brt 02.01.2024.

    Ovo je tek prvi korak. Prestati biti ovisan o alkoholu i drogama. Sad slijedi vjerodostojnost. Hoćeš li se vratiti porocima. Mnogi su prestali uzimati alkohol i drogu, pa su se kasnije tome opet vratili. Nadam se da je sa ovim raskrstila za sva vremena.

  • bree77 02.01.2024.

    For the moment....

  • Orfej 02.01.2024.

    je li i dalje sa ženskom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare