To je to što me zanima!

Cardi B kćeri za 4. rođendan dala ekstravagantni poklon: 'Koliko će onda dobiti za 21.?'

Prošle godine kćeri je priredila raskošnu rođendansku zabavu kojom je nadmašila čak i Kardashianke, a mjesec dana nakon toga joj je kupila skupocjenu Hermès Birkin torbicu
Vidi originalni članak

Reperica Cardi B (29) i njezin suprug Offset (30) pobrinuli su se da njihova kćerkica Kulture ima raskošnu proslavu četvrtog rođendana. Par je darovao svojoj djevojčici ukupno 50.000 dolara u gotovini (oko 375 tisuća kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Offset je objavio video svoje djevojčice kako sjedi u stražnjem dijelu automobila dok pokazuje svoj ekstravagantni rođendanski pokon.

- Što je to? - čulo se kako Offset govori dok je snimao razgovor s kćeri, na što je ona odgovorila: 'Ticket!' (pojam koji znači milijun dolara).

- Ticket je milijun, curo - odgovorio je i dodao da je to 50 tisuća dolara.

- Reci, 50! - rekao joj je tata dok je malena veselo držala hrpu keša.

ZAHVATI JOJ NISU STRANI Nakon druge trudnoće Cardi B ide pod nož: 'Zategnut ću trbuh, dosta mi je ovog viška kože'

Cardi ne štedi kada su u pitanju djeca. Prošle godine kćeri je priredila raskošnu rođendansku zabavu kojom je nadmašila čak i Kardashianke, a mjesec dana nakon toga joj je kupila skupocjenu Hermès Birkin torbicu

Cijena torbice na tržištu iznosi oko 50 tisuća dolara. Kako bi torbica ispala savršeno, Cardi se s dizajnerima tjednima dogovarala oko njezinog izgleda. Za samo postavljanje 30 tisuća obojenih kristala trebalo je otprilike 100 sati rada.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 3

  • thevuky 13.07.2022.

    I što sad na to napisati, a da kom ne nestane?

Komentiraj...
Vidi sve komentare