To je to što me zanima!

Cardi B ulovili u šopingu: Nema šminke, a izbacila je i dekolte...

I dok na svojim koncertima izgleda kao seks bomba, u privatnom životu Cardi B voli se pojaviti u ležernom izdanju bez šminke, a upravu su je takvu nedavno ulovili paparazzi
Vidi originalni članak

Američka reperica Cardi B (27) odlučila je odmoriti za vrijeme božićnih praznika i ne opterećivati se svakodnevnim stvarima. Tako su je ulovili paparazzi za vrijeme božićnog shoppinga u Miamiju. Kupila je poklone u iznosu od čak 32 tisuće kuna te obišla luksuzne dućane poput Louis Vuittona, Ferrarija i Guccija. Reperica je nosila ležernu plavu haljinu, maramu na glavi te je bila bez šminke što je šokiralo brojne obožavatelje. 

- Izgleda potpuno neprepoznatljivo - komentirali su njezini fanovi dodajući kako se vidi da je iscrpljena i umorna. Cardi B nedavno je osvanula na naslovnici božićnog izdanja američkog časopisa Vogue, što su mnogi zamjerili kreativnoj urednici Anni Wintour (70).

CARDI B Pohvalila se milijunskom vilom: U njoj drži i kolekciju pištolja...

Obožavatelji su smatrali kako jednoj reperici, kao ni starleti Kim Kardashian (39) nije mjesto na naslovnici tako prestižnog magazina, pogotovo zbog toga što je nedavno bila upletena u incident s reperom Tekashijem 6ix9ine (23) koji ju je optužio da je članica opake Brooklynske bande Nine Trey Gangsta Bloods.

Osim toga, Cardi B je priznala kako je namjerno drogirala i zatim pljačkala muškarce da bi preživjela kao striptizeta zbog čega su mnogi mislili kako treba završiti u zatvoru. Reperica je otvoreno poručila kako joj je dosta dvostrukih mjerila. 

- Mnogi muški reperi pišu pjesme o takvom lifestyleu i na tome zarađuju. Veličaju takav život i nitko im ne prigovara - bila je odrješita. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Cirenac 28.12.2019.

    Nokti kao u vještice.

  • Iskrena mala 28.12.2019.

    Prvo sam vidjela sliku i pomislila da je žena tek izašla sa odjela onkologije a onda sam pročitala naslov i podnaslov ...............

  • Judita👥 27.12.2019.

    Ajme pa kako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare