To je to što me zanima!

Drastična razlika: Cardi B je pokazala svoju prirodnu kosu...

Obožavatelji su je obasipali komplimentima govoreći da nikada ne bi trebala stavljati perike jer je njezina prirodna kosa predivna te su joj poručili kako bi takva trebala češće biti
Vidi originalni članak

Kontroverzna reperica Cardi B (27) u više navrata iznenadila je obožavatelje kad su 'procurile' fotografije njezinog lica bez šminke, a ovoga puta glazbenica je sama pokazala kako izgleda njezina kosa bez ekstenzija, umetaka i uređivanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijetko kad Cardi pokazuje svoja prirodnija izdanja, a sad je objavila video kojim pokazuje bujnu, kovrčavu kosu.

- Pogledajte moju kosu - govori Cardi B u videu kojeg je objavila na društvenim mrežama. Nakon snimke, Cardi je oprala kosu, 'ispeglala' je i pokazala drastičnu razliku. Također, kaže kako je ponosna na rast svoje prirodne kose.

Obožavatelji su je obasipali komplimentima govoreći da nikada ne bi trebala stavljati perike jer je njezina prirodna kosa predivna te su joj poručili kako bi takva trebala češće biti. 

Nakon što je uredila kosu, Cardi je snimila još jedan video. U tom se hvalila kako je bila na vijestima u Kini.

- Pogledajte me, bila sam u kineskim vijestima. Ne znam što su govorili o meni, možda su mislili i da sam znanstvenica, ali me ne zanima. Internacionalna sam! Širite vijest dalje - govorila je Cardi B kroz smijeh. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • z,fz,id 15.03.2020.

    6 od 10

  • 15.03.2020.

    Loša

  • vedii888 15.03.2020.

    Smiješna je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare