To je to što me zanima!

Carla Bruni: Seks, droga i rock n' roll su iza mene...

Nakon udaje za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Carla je prestala tulumariti. Svjesna je da su se mnogi šokirali čuvši za njihovu vezu
Vidi originalni članak

Carla Bruni (41) u 80-minutnom dokumentarcu o životu nakon što je postala prva dama Francuske otkriva da se na prvi pogled zaljubila u Nicolasa Sarkozyja (53).
- Upoznali smo se na večeri i osjetila sam jaku privlačnost. Zaljubili smo se, a ja sam ga upozorila da se neću prestati baviti glazbom kako bi glačala njegove košulje sljedeće četiri godine - smije se bivša manekenka. Carla, koja je ljubovala s Mickom Jaggerom (65) i Ericom Claptonom (63), u dokumentarcu govori i o glazbenoj karijeri.
- Seks, droga i rock n’ roll su iza mene. Toga više nema - kaže.
Carla je kamerama otvorila i vrata Elizejske palače. Svjesna je kaže da su se mnogi šokirali čuvši za njihovu vezu, ali sada je to prihvaćeno. U prilogu je prikazana Carla dok snima najnoviji album u pariškom domu. U jednom trenutku u crnom smokingu ulazi predsjednik. Ljubi je u vrat, onjuši te se nasloni i smješka dok Carla pjeva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • anđeo 30.12.2008.

    JA UVIJEK KAŽEM DA TAKVE ŽENE BOLJE ZAVRŠE,NEGO ONE DOBRE ŽENICE KOJE ŽIVE NORMALNO I BRINU ZA SVOJU OBITLJ,TAKVE SU DOMA UVJEK SA RAZBIJENOM GLOM.

  • branchburg 30.12.2008.

    a ispred nje pocket size Sarkozy:))

  • bumbix 29.12.2008.

    Lujka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare