To je to što me zanima!

Čarli, sretan ti 27. rođendan: Londonsko slavlje s društvom

Kako bi bila s dečkom, u London je doputovala i nogometaševa djevojka Franka Batelić. Izbornik Igor Štimac objavio je fotografiju torte kojom su iznenadili Čarlija
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka (27) vikend bi s pjevačicom trebao provesti u Zagrebu. Navodno će nekoliko slobodnih dana prije povratka u Moskvu iskoristiti kako bi zajedno slavili u zagrebačkim klubovima. Nogometaš, koji je trenutačno u Londonu u kojem s reprezentacijom danas igra protiv Južne Koreje, od suigrača je dobio rođendansku tortu.

Izbornik Igor Štimac (45) na Facebooku je objavio fotografiju voćne torte kojom su iznenadili Čarlija i zaželjeli mu sve najbolje. Iako bi prije utakmice reprezentativci trebali biti u izolaciji, u londonskom hotelu pridružila im se i Franka Batelić.

S obzirom na to da je sportaš veliki partijaner, nadamo se da neće s djevojkom, s kojom je ljetos tulumario na Zrću, zaružiti i u londonskim klubovima koje je redovito posjećivao dok je igrao za tamošnji Tottenham.

Čarliju su i obožavatelji na Facebooku zaželjeli sretan rođendan. Neki od njih su se našalili pa su igraču moskovskog Lokomotiva objavili fotografiju krigle piva na kojoj gore slavljeničke svijeće.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • radnik u privatnika 08.02.2013.

    koja pjevačica?

  • WOMANIZER 06.02.2013.

    sretan rođendan čorluka! :)

  • brzi gonzales 06.02.2013.

    i opet ću ti Čarli reć..izgleda da te Iva skroz sj.... čim si s nje prešao na ovu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare