To je to što me zanima!

Carrie je ostavila Mr. Biga kod kuće i otišla u Maroko

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samantha, Charlotte i Miranda nagovorile su lik Sarah Jessice Parker na izlet. U nastavku fanovi mogu očekivati još jedno vjenčanje i poneku bebu
Vidi originalni članak

Nekoliko mjeseci prije svjetske premijere filma 'Seks i grad 2' u javnost su procurili isječci koji otkrivaju sudbine likova koje glume Sarah Jessica Parker (44), Kim Cattrall (53), Kristin Davis (45) i Cynthia Nixon (43). U prvom filmu Carrie se napokon udala za Mr. Biga, kojeg glumi Chris Noth (52). Fotografije malo otkrivaju radnju filma, koja je smještena dvije godine nakon prvog nastavka, ali obožavatelji bivše televizijske serije mogu u filmu očekivati vjenčanje. Šuška se i o neočekivanoj bebi za jednu od protagonistica. U filmu će prijateljice nagovoriti Carrie na put u Maroko. Nije poznato zbog čega je tako brzo nakon vjenčanja supruga odlučila ostaviti kod kuće dok ide na put, ali šuška se o mogućim problemima u njihovom braku. U sporednim ulogama pojavljuju se Miley Cyrus (17), Penelope Cruz (35) i Liza Minnelli (63). Prvi film 'Seks i grad' zaradio je više od dvije milijarde kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • meemee 12.03.2010.

    I ja mislim da je vrijeme za kraj - ovo \"izazivanje\" kriza mi je nekako nategnuto. Udale se, dobro im je (višemanje), vrijeme za the end.

  • chuperak 12.03.2010.

    @Phoebe Buffay : aha to znaci ako vise nisu mlade i imaju koju boru nisu vise za filmove niti dobro glume..? meni je sex i grad film bio odličan,a da s razumijemo,nisam bila fan njihove serije..

  • Phoebe Buffay 12.03.2010.

    Ove danas ofucane stare kokoši vise nisu oku ugodne za gledat niti uhu ugodne za slušati. Vrijeme ih je pogazilo,S J P izgleda katastrofalno i trebale su fermat nakon zadnje epizode serijala. Ovako su samo u očajničkim potragama za ostatcima stare slave

Komentiraj...
Vidi sve komentare