To je to što me zanima!

'Casanova' Hauser je izronio: Dame, oprostite zbog globalnog zatopljenja, za sve sam ja kriv

Glazbenikova posljednja veza koju je javno priznao bila je s pjevačicom Jelenom Rozgom. Prekinuli su u rujnu 2017. nakon dvije i pol godine ljubavi. Bili su i zaručeni...
Vidi originalni članak

Violončelist Stjepan Hauser (34), osim ljubavi prema klasičnoj glazbi, stalno u prvi plan nameće i svoju zavodničku stranu. Po Maldivima lovi atraktivnu 'sirenu' kojoj skriva identitet, mazi se s njom i ljubi, ali kako se čini sve zbog marketinškog trika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenika kojeg prati više od 2.5 milijuna ljudi na društvenim mrežama angažirala je turistička agencija 'Travel Trade Maldives' kako bi promovirao tu turističku destinaciju u Indijskom oceanu. I dok njega prati horda obožavateljica, on ne prati niti jednu potencijalnu dragu. Zapravo ne prati nikoga... 

- Dame, oprostite zbog globalnog zatopljenja, za sve sam ja kriv - napisao je uz fotografiju na kojoj je 'složio' zavodničku pozu u bazenu. 

Njegova posljednja veza koju je javno priznao bila je s pjevačicom Jelenom Rozgom (43). Prekinuli su u rujnu 2017. nakon dvije i pol godine veze. Bili su i zaručeni, a prozvali su se tada 'vječnim zaručnicima' jer nisu pomišljali na brak. 

- Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - poručila je Rozga 2017. putem svog predstavnika za medije.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • eddie 11.03.2021.

    iritantnija osoba od ovog ne postoji

  • 10.03.2021.

    ovaj meni nije ni mrvicu privlačan.

  • Trump Jong Un 10.03.2021.

    ..lola. gdje ti se izgubio Ivo Ribar ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare