Obavijesti

Show

Komentari 23

'Casanova' Hauser je izronio: Dame, oprostite zbog globalnog zatopljenja, za sve sam ja kriv

'Casanova' Hauser je izronio: Dame, oprostite zbog globalnog zatopljenja, za sve sam ja kriv
10

Glazbenikova posljednja veza koju je javno priznao bila je s pjevačicom Jelenom Rozgom. Prekinuli su u rujnu 2017. nakon dvije i pol godine ljubavi. Bili su i zaručeni...

Violončelist Stjepan Hauser (34), osim ljubavi prema klasičnoj glazbi, stalno u prvi plan nameće i svoju zavodničku stranu. Po Maldivima lovi atraktivnu 'sirenu' kojoj skriva identitet, mazi se s njom i ljubi, ali kako se čini sve zbog marketinškog trika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stjepan Hauser 01:10

Glazbenika kojeg prati više od 2.5 milijuna ljudi na društvenim mrežama angažirala je turistička agencija 'Travel Trade Maldives' kako bi promovirao tu turističku destinaciju u Indijskom oceanu. I dok njega prati horda obožavateljica, on ne prati niti jednu potencijalnu dragu. Zapravo ne prati nikoga... 

- Dame, oprostite zbog globalnog zatopljenja, za sve sam ja kriv - napisao je uz fotografiju na kojoj je 'složio' zavodničku pozu u bazenu. 

Njegova posljednja veza koju je javno priznao bila je s pjevačicom Jelenom Rozgom (43). Prekinuli su u rujnu 2017. nakon dvije i pol godine veze. Bili su i zaručeni, a prozvali su se tada 'vječnim zaručnicima' jer nisu pomišljali na brak. 

- Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - poručila je Rozga 2017. putem svog predstavnika za medije.