To je to što me zanima!

Časna iz Života na vagi prodaje starine kako bi imala za režije...

Pandemija korona virusa okrenula je život i bivšoj kandidatkinji showa 'Života na vagi'. Izgubila je posao, a na izolaciju se naviknula. Sada je u potrazi za novim poslom i ne želi odustati
Vidi originalni članak

Bivšu časnu sestru iz Opuzena, Juliju Bošnjak (52), javnost je upoznala u četvrtoj sezoni 'Života na vagi'. Ona je u showu izgubila 28,7 od 135 kilograma i izdržala punih 12 tjedana. Trenutačno je u svom domu te je u potrazi za poslom.

POGLEDAJTE VIDEO:  Časna sestra iz 'Života na vagi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tražim, ali nema ništa. Trebala sam sredinom četvrtog mjeseca početi raditi u jednom restoranu tu u blizini, ali kako je došla korona tako je posao propao, gazda se više nije javljao - ispričala je za RTL.

Rasprodala je starine iz svoga doma kako bi imala novca.

- Ima ljudi koji to vole. Mjesečno su mi režije 500 do 600 kuna, borim se iz petnih žila da mi ništa ne isključe - objasnila je. 

TUŽNE VIJESTI KOD JULIJE Časna iz 'Života na vagi': Zbog korone sam izgubila svoj posao i izolirana sam od ostalih ljudi

Ponekad joj u pomoć priskoče i susjedi.

- Sad je krenulo to vrijeme poljoprivrede pa dobijem paprike, rajčice... Ne treba posustati, ima onih kojima je gore od mene. Zamislite one koji imaju obitelj i djecu i ostali su bez posla, djeci ništa ne mogu kupiti. Žao je meni i mojih Zagrepčana koji su stradali od potresa i Palčića, ja da sam, kamo sreće, mogla uplatiti koju kunu, bila bih najsretnija - ispričala je Julija kojoj, tvrdi, u životu ne treba puno. 

- Imam krov nad glavom, tako je kako je, uvijek ima nekog da mu je još gore, a sad nakon ovog svega nije nikome bajno - zaključila je. 

Julija se naučila na samoću i nekako se nosi s tim. Gleda televiziju, čita knjigu i prati društvene mreže. Tvrdi kako joj to pomaže.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zvrka1977 23.07.2020.

    Sama je odlučila napustiti "organizaciju" koja bi je hranila našim novcem. J... ga, svi mi donosimo svoje odluke. Na žalost, pola Hrvatske živi na isti način pa ćemo na kraju doći i do toga da će se rasprodavat i Crkveno blago

  • Analgetik 22.07.2020.

    Pa ti sad vjeruj crkvi, a kad trebas pomoć ona ti okrene leđa, sami manipulatori sa apratamanima na more ,a govore kako treba biti skroman.

  • diplomirani zajebant 22.07.2020.

    I sta sad?Trebali bi joj pomoci mozda?Koliko djece je gladno sad!Nek se zaposli,i ja radim pa placam rezije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare