To je to što me zanima!

Čekaju bebu: Iva Šarić je pitala pratitelje znaju li tko je Petković

Bivša manekenka i nogometaš čekaju svoje prvo dijete. Prvi puta su se zajedno javno pojavili krajem 2019., kada je Bruno gostovao kod Ive u emisiji 'Klub 7'
Vidi originalni članak

Nekoliko se mjeseci 'šuškalo' kako su Dinamovac Bruno Petković (25) i bivša manekenka Iva Šarić (32) u vezi. Potom je nastalo zatišje, a par nije objavljivao zajedničke fotografije. Sada su za Gloriju.hr potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zajedno žive u Zagrebu, a Iva više trudnički trbuščić ne može 'sakriti'. Iva i Bruno skupa su se javno pojavili kada je gostovao krajem 2019. kod Ive u emisiji 'Klub 7'. Bivšoj manekenki i novinarki tada je Petković odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama.

Bez suzdržavanja tada joj je odgovorio i na ona najzahtjevnija pitanja, kao i ono je li u ljubavnoj vezi. Rekao je kako uživa u slobodi, a čini se da su se nakon tog službenog razgovora Iva i Bruno prisnije povezali. 

Šarić je fotografije sa snimanja svojedobno podijelila i na društvenim mrežama. Prije samog snimanja, Iva je obavila njihovu fotografiju i napisala:

- Pogodite tko je ovo. 

Potom se našalila i objavila kako nisu znali u koju kameru gledati kako bi sve dobro ispalo i pozvala gledatelje da pogledaju emisiju.

Iva i Bruno dodatnu su sumnju 'probudili' nakon što je njezin prijatelj na Instagramu objavio videosnimku na kojoj je označio nogometaša. Šarić je tada slavila 32. rođendan u krugu bliskih prijatelja, a noćne klubove zamijenili su kućnim partyjem. 

Mediji su Petkovića prije Ive povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23), nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu pretprošle godine. Prije je bio u vezi s Teom Slavicom (21), a nakon glasina o vezi s Ivom, mnogi su primijetili kako su djevojke jako slične. 

SRETNA ZVIJEZDA DINAMA Iva Šarić i Bruno Petković čekaju bebu: 'Sin stiže krajem ožujka'

Iva iz devetogodišnjeg braka s Jerkom Lekom (40) ima sinove Carlosa i Leona

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • željeno korisničko ime 2 28.01.2021.

    Ova mora da ima zlatnu pizzu.

  • eddie 28.01.2021.

    polovna profuknjača😂

  • saruman 1 28.01.2021.

    Komentari kromanjonaca . Kao da će ga njena djeca ugristi .Stvarno ste svi primitivni .

Komentiraj...
Vidi sve komentare