Show

Komentari 222

Iva Šarić i Bruno Petković čekaju bebu: 'Sin stiže krajem ožujka'

Iva Šarić i Bruno Petković čekaju bebu: 'Sin stiže krajem ožujka'

'Nema veze što ste doznali', rekao je nogometaš za Gloriju. Par zajedno živi u Zagrebu, a Iva više ne može 'sakriti' trbuh. Bivša manekena iz braka s Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona

Već nekoliko mjeseci priča se kako Dinamovac Bruno Petković (25) ljubi nekadašnju manekenku Ivu Šarić (32), bivšu suprugu nogometnog kolege Jerka Leke (40). Zajedničke fotografije nisu objavljivali, a skupa su se javno pojavili kada je gostovao krajem 2019. kod Ive u emisiji 'Klub 7'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iva i Bruno sada čekaju prvo zajedničko dijete koje bi na svijet trebalo stići krajem ožujka. Vesele se sinu, piše Gloria.hr. 

- Nema veze što ste doznali - rekao je nogometaš za Gloriju. Par zajedno živi u Zagrebu, a Iva više ne može 'sakriti' trbuh. 

Svoju je djevojku nogometaš još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova, koji sada jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Brunin brat Matej te sestra Iva, piše Gloria. 

Mediji su nogometaša povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu 2019. godine. Prije nje, Bruno je ljubio model Teu Slavicu (22).

Iva iz devetogodišnjeg braka s Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona

Najčitaniji članci