To je to što me zanima!

Čekaju vas tulumi: Zabavite se u vodičkom klubu Exit Makina

Exitov program elektronske glazbe predvode bivši rezident Pacha kluba na Ibizi, Kevin Soldan 19. srpnja i 6. kolovoza. Iz Los Angelesa stiže Latin Prince 31. srpnja
Vidi originalni članak

U svojoj 12. godini rada Exit će ponuditi gostovanja DJ-a elektronske i R'n'B glazbe, koncerte, tematske partye, dok će se za pultom svake noći izmjenjivati rezidenti kluba Johnny I. iz Sinja i Soundlab iz Vodica. Exitov program elektronske glazbe predvode bivši rezident Pacha kluba na Ibizi, Kevin Soldan čiji su nastupi predviđeni 19. srpnja i 6. kolovoza. Iz Los Angelesa stiže Latin Prince 31. srpnja, a 9. kolovoza premijerno će u Hrvatskoj zasvirati Geo Da Silva iz Rumunjske.

DJ i MC istodobno zaslužan je za veliki radio hit "I Do it Like a Truck" koji je poharao radijske chart ljestvice. Koncertnu sezonu započeo je Jole 28. Lipnja. Nastavak je već ovog vikenda 12.07 uz klapu Godimenti, a završava se 26. srpnja uz Ivana Zaka.

Tematski partiji u vodičkom klubu su večeri uz saksofon, muški striptiz, neon party, te kombinacija harmonike i house glazbe.Osim svega navedenoga rezidenti Johnny I. i Soundlab pobrinut će se u ostalim večerima da gostima pruže nezaboravan provod u još jednom vodičkom ljetu. Ako ste se već zaputili na more ili tek radite planove, Exit je klub kojeg definitivno morate staviti u svoj ljetni kalendar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare