To je to što me zanima!

Čekali su 10 godina: Stanković i supruga očekuju drugo dijete

Aleksandar i Željka prohodali su prije 13 godina. Četiri godine nakon rodila im se kći te su se tri godine nakon njenog rođenja vjenčali... Kada mu je supruga rekla kako očekuju sina, reagirao je, kaže, pribrano
Vidi originalni članak

Urednik i voditelj emisije ‘Nedjeljom u dva’, Aleksandar Stanković (48) i njegova supruga Željka (34) po drugi će put postati roditelji. Presretni supružnici, uz kćer Unu (9) koju obožavaju, očekuju sina, piše Gloria

- To je baš lijepa vijest. Šteta što je ne mogu objaviti u svojoj emisiji - našalio se voditelj. 

Stanković i Željka prohodali su prije trinaest godina. Četiri godine nakon rodila im se kći te su se tri godine nakon njenog rođenja vjenčali i to na brodu tijekom ljetovanja u Dubrovniku. Kada mu je supruga rekla kako očekuju sina, reagirao je, kaže, praktično i pribrano. 

- Radit ću sve što treba, ali na nogometne utakmice neću ići - rekao je voditelj. Željka bi trebala roditi sredinom kolovoza, a priznala je kako je imala cijelu lavinu emocija koju je dobila spoznajom da će opet postati majka. 

Uvijek je maštala da će imati troje djece, sve dok nije rodila. 

- Uz sreću odjednom su se pojavili i strahovi, briga uz sve ono što ide uz majčinstvo. Tada sam pomislila da je sasvim OK imati samo jedno dijete. U našem svijetu normalno je da se 90% odgovornog roditeljstva svali na ženina leđa. Imala sam svoje strahove, iako moj muž i ja ravnopravno dijelimo svu odgovornost roditeljstva - priznaje Željka.

Ipak, nakon devet godina ponovno je bila spremna. 

- U međuvremenu sam se naslušala raznih komentara i pitanja kad ćemo na drugo dijete, a nama je baš bilo lijepo, svu pažnju i ljubav posvećivali smo Uni - govori Željka. 

Prinovi se vesele svi u kućanstvu, a posebno Una. 

- Svaki dan mi kaže 'Mama, da bar danas rodiš' - priznaje Željka. 

ANA PAOLA BAHATIM STAVOM RAZLJUTILA SVE U SHOWU: 'Jesi li ti dovoljno bogat za nju?'

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mily 15.03.2019.

    sretno!

  • 14.03.2019.

    Dobra mala.

  • 14.03.2019.

    Impresivno, 15 god mlađu oženio obožavatelj Modrića i hrvatske reprezentacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare