To je to što me zanima!

Celebrity Big Brother: Alex i Jonas goli trčali po kući

Jonas Altberg smislio je novi način kako da osvoji Ekaterinu. Odlučio se skinuti gol i takav trčati po snijegu i boravku. Pridružio mu se i Alex Reid...
Vidi originalni članak

Šveđanin Jonas Altberg (25) skinuo se gol u britanskoj Celebrity Big Brother kući kako bi opet osvojio Ekaterinu Ivanovu (21). Ona je prekinula romansu s njim večer prije jer joj smeta što se on ponaša kao 'priljapak'. U striptizu mu se pridružio i Alex Reid (34) koji je stavio i plavu periku na glavu. Jonas i Alex goli su 'paradirali' u dnevnoj sobi, a potom su otišli u dvorište na snijeg i goli trčali oko Big Brother kuće. Glazbenik je mislio da će tako zadiviti Ivanovu i ponovo ju osvojiti. Par se zbližio u kući i danima su se 'valjali' po krevetu te izmjenjivali poljupce. Ivanova je nedavno prekinula s gitaristom Ronniejem Woodom (62), jer ga je navodno varala. On je zbog nje napustio suprugu Jo s kojom je bio u braku 23 godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HUMI 12.01.2010.

    Debilizam prve klase

  • elenao 11.01.2010.

    nije dovoljno sto ste nas terorizirali razno ranim , prelosim, hrvatskim reality showovima, nego sad, kad je napokon malo stalo na domacem tv programu, sad nas trujete inozemnim big brotherom ?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare