To je to što me zanima!

Celebrity stanari BB kuće iznenađeni zbog odlaska

Seksa nije bilo ove godine u Celebrity Big Brother kući iako su Marina, Marko i Neven završili u krevetu, i to samo zato da bi je probudili
Vidi originalni članak

Stilisti i Ivica taman su počeli kovati planove kako će im u kući biti predobro nakon što u petak ispadne Marina kad je RTL odlučio tjedan dana prije završiti show. Stanari su se nemalo iznenadili čuvši odluku Velikog brata. Ipak im je drago što će Uskrs provesti sa svojim najmilijima. Seksa u BB kući nije bilo.
Jedini koji su završili u krevetu bili su Neven, Marko i Marina, i to samo zato da bi je njih dvojica probudili. Potom su se smijali tako da je to što su Marini uskočili u krevet sigurno bio njezin najljepši dan u životu. Zvjezdani stanari tračali su jedni druge do posljednjeg dana. Marko je rekao da mu nije jasno zašto je Marina u kući s njima slavnima. Ona je stalno ponavljala da je baš briga za njih, a potom je plakala jer je nisu prihvaćali.
Stilisti i Iva pokazali su i svoja “obična” lica. Marko u svom stanu nema ni ulja i tlaka mu je kuhati jer mu se ne da poslije prati suđe. Ipak, s Nevenom je kročio u kuhinju i skuhao jestivu večeru - nakon prigovora ostalih sustanara da su lijenčine. Iva je počela čistiti i zabrinula prijatelje. Bojali su se da više neće biti lijepa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • andre05 22.03.2008.

    TO!!!!!!!!!!!!!!! GOTOVO JE S NAKAZAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJTE NAM PARTIZANSKE FILMOVE SA BATOM ŽIVOJINOVIĆEM! POSLIJE OVOG TO ĆE BITI LIJEK ZA DUŠU!!!!!!

  • Aemon21 22.03.2008.

    NA STRAŠNO!! Ona nakaza od Ciganoviča....Valjda mu treba još koja operacija a ostao je bez love pa se nadao da če si ovime to priskrbiti. Nevjerojatno je koliki ego taj lik ima i koliko je uvjeren da je on BAŠ ONO Što svijetu treba???? Hehe i sad se vrača u zemlju od kud je nakaznost i doša, kako bi rekli rusi Devijantnu kapitalističku Ameriku jer Cro nije spremna za njega a tu je neshvačen (JADAN). Ona manja nakaza PEDER Marko bilo bi mu bolje da si sa frendom ode preko bare isto jer neznam šta ovakav sav jadan i debilan a normalno PUN SEBE radi ovdje.Nisam mogao vjerovati kad su fantastic trio silikone počeli pričati kako je Marina nenormalna i zla.....hehe a Cigo stalno nešto sere i sere i cvili i nušta nije dobro za njegovu carsku guzu. BOlesnici! A onaj Ivica ili kako se več zove LICEMJER ŠUGAVI da je za nevjerovati. U svakom slučaju zbilja su se pokazali u pravom svijetlu.

  • Vozdovac brate 22.03.2008.

    Radije bi učio za fax nego njih gledao... ŽASU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare