To je to što me zanima!

Celine Dion večeras je trebala pjevati u Zagrebu: 'Autoimuni poremećaj je teško iskustvo...'

Svjetska glazbena ikona progovorila je o teškoj bolesti radi koje je morala otkazati dio svoje europske turneje 'Courage', a u sklopu koje je trebala nastupiti i u Areni Zagreb
Vidi originalni članak

Baš večeras glazbena diva Celine Dion (55) trebala je stati na veliku pozornicu zagrebačke Arene pred 20.000 hrvatskih obožavatelja, no te planove pomrsila je autoimuna bolest koja joj je dijagnosticirana 2022. godine. Zbog sindroma ukočene osobe (SPS) otkazala je dio svoje europske turneje 'Courage', a pjevačica se sad oglasila na svom Instagram profilu povodom Međunarodnog dana podizanja svijesti o SPS-u.

ŽELI POMOĆI DRUGIMA Stiže dokumentarac o glazbenoj divi Celine Dion: 'Posljednje su godine bile izazov za mene...'

- Kao što mnogi od vas znaju, u jesen 2022. dijagnosticiran mi je sindrom ukočene osobe (SPS). Pokušaj prevladavanja ovog autoimunog poremećaja bio je jedno od najtežih iskustava u mom životu, ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje djece, obitelji, tima i svih vas - poručila je Celine milijunima svojih pratitelja.

Poslala je motivaciju svima koji boluju od nemilog sindroma.

- Želim poslati podršku svima širom svijeta koji su pogođeni SPS-om. Želim da znaš da to možeš! Mi to možemo - zaključila je glazbena diva.

POTVRDILA NJEZINA SESTRA Zdravstveno stanje Celine Dion se pogoršava: 'Ona više nema kontrolu nad svojim mišićima...'

Prošloga mjeseca pojavila se na dodjeli Grammyja kad je od publike dobila ovacije, dok je u pozadini svirala njena pjesma 'The Power of Love'. Dion je predstavila pobjednika u kategoriji albuma godine - Taylor Swift.

- Kada vam kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca. Oni koji su blagoslovljeni dovoljno da budu na dodjeli Grammyja ne bi trebali nikada uzimati zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju glazba donosi u naše živote i ljudima u cijelom svijetu - rekla je tad Celine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • XM12 16.03.2024.

    Jedan od najboljih zenskih glasova danasnjice, ali cini mi se da u glavi nije sva svoja.

  • Cherylin 16.03.2024.

    Glas..koji glas..pjeva predivno .. nadajmo se povratku

  • Medimurje- 16.03.2024.

    Super zena ali nek lijepo ode u penziju ak je bolesna i provodi vrijeme s obitelji ili kako vec…koji koncerti sad…

Komentiraj...
Vidi sve komentare