To je to što me zanima!

Celine i obitelj na okupu: Prvi blagdani bez voljenog Renea...

LJUBAV NJEZINOG ŽIVOTA Celine i Rene upoznali su se kada je njoj bilo 12 godina, a on je bio 38-godišnji glazbeni menadžer. Vezu su započeli deset godina kasnije
Vidi originalni članak

Iza Celine Dion (48) je jedna od najtežih godina u njezinom životu. Njen suprug i menadžer René Angélil umro je početkom godine od posljedica raka grla, a nedugo nakon toga izgubila je i brata Daniela koji je umro od iste bolesti. 

Pjevačica se mjesecima se borila s depresijom no odlučila je nastaviti svoju svjetsku turneju jer je tako, otkrila je, htio njen suprug. Dion je vidno smršavjela, a njeni prijatelji brinuli su se za nju jer je tugu utapala u alkoholu i tabletama. 

Ipak, ako je suditi prema posljednjoj objavi na njezinom Instagram profilu, pjevačica je napokon došla k sebi.

- Blagdanske uspomene. A sada je vrijeme da se vratimo na posao - napisala je u opisu fotografije na kojoj pokraj božićnog drvca pozira sa sinovima - Reneom-Charlesom (15) i šestogodišnjim blizancima Nelsonom i Eddyjem.

Inače, Celine i Rene upoznali su se kada je njoj bilo 12 godina, a on je bio uspješni 38-godišnji glazbeni menadžer. Vezu su započeli deset godina kasnije, a vjenčali su se 1994. godine. Pjevačica je u kolovozu 2015. otkrila da je posljednja želja njenog supruga bila da joj umre na rukama.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • charlotteAmaria 15.01.2017.

    Žena ima lijepe pjesme, i draga mi je.. Ali brate cijelu godinu pišete o njoj i njenoj tuzi, svi znamo da joj je teško ali ne trebate sad svaki drugi dan pisati o njoj...

  • 13.01.2017.

    teško joj je bez muža

  • ninci1512 13.01.2017.

    Uvijek je lijepo cuti njene pjesme :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare