To je to što me zanima!

Čeljuska pokazala kako uživa u Švicarskoj: 'Divni su ti običaji!'

Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo znači odreći se vlastite autentičnosti! Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar, napisala je svojedobno voditeljica
Vidi originalni članak

Voditeljica Tončica Čeljuska uzela je nekoliko dana predaha te se uputila u Švicarsku. Tamo, čini se, boravi već neko vrijeme, a pratiteljima pokazuje sve lokacije koje obilazi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U doba zimskog solsticija. Za najkraćih dana u godinu kada nam je svjetlo najpotrebnije. Divni su ti običaji da svijetlimo u tim ranim večerima kada je već u 5 popodne mrkli mrak. Znamo uskoro će Božić i doći će nam Svjetlo svijeta - napisala je uz snimku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tončica Čeljuska (@toncicaceljuska)

Tončica često počasti svoje pratitelje malo izazovnijim fotografijama, a jednom prilikom podijelila je i motivirajuću poruku.

1. dio Poznati Hrvati na meti hakera Tončica Čeljuska: Hakirali su me jer sam bila naivna i egotriper

-  Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo znači odreći se vlastite autentičnosti! Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar. Svi, baš svi imaju pravo na izbor, pa i pravo na grešku. To je možda i najvažnije ljudsko pravo - napisala je Tončica u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • VLADEK72 23.12.2022.

    Stara koka željna reklame.

  • Izdislav 23.12.2022.

    A da nam malo pokaže kako uživa u zatvorenom prostoru? Možda ima kakav video, da mogu reći da sam ga vidio.

  • Izdislav 23.12.2022.

    I nju su ubijedili da je photoshop sada trendy.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare