To je to što me zanima!

Čeljuska se kupala na egzotičnoj Kostariki: 'Lijepo je i magično'

Sudeći prema fotkama na profilu, voditeljica Tončica je i više nego sretna. Za to su zasigurno zaslužna i brojna putovanja. Naime, Čeljuska ne krije kako je ljubitelj otkrivanja novih dalekih destinacija
Vidi originalni članak

Tončica Čeljuska (52) nedavno se vratila s putovanja na Kostariku, no pratitelje na društvenim mrežama i dalje 'časti' s fotkama nastalim na egzotičnoj destinaciji. Kako je ranije i sama i rekla, Kostarika je za nju najljepša zemlja na svijetu te se veseli povratku.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gledao sam oko sebe kao da prvi put vidim svijet. Lijep je bio svijet, bio je šaren, neobičan i zagonetan, bio je svijet! Tu je bilo modro, tu žuto, tu zeleno, plovilo je nebo i rijeka, stajala šuma i gorje, sve lijepo, sve zagonetno i magično, i usred toga ja, probuđen, na putu k samome sebi - citirala je Čeljuska njemačko-švicarskog pisca Hermanna Hessea ispod nove fotografije na kojoj se vidi kako uživa u jednom od spa rezorta na "čarobnom" putovanju. 

Ispod objave Tončica je relativno brzo skupila brojne lajkove i komentare. Pratitelji su joj poželjeli dobro jutro i poručili da jako lijepo izgleda te da žele da "svakodnevno uživa i bude sretna".

Sudeći prema fotkama na profilu, voditeljica Tončica je i više nego sretna. Za to su zasigurno zaslužna i brojna putovanja. Naime, Čeljuska ne krije kako je ljubitelj otkrivanja novih egzotičnih destinacija

ČISTA UŽIVANCIJA Tončica Čeljuska otputovala na Costa Ricu: 'Ovdje se kupam u rijeci koja izvire iz vulkana'

U jednoj od objava s Costa Rice voditeljica se pohvalila i kako se kupala u rijeci "koja izvire iz vulkana" i kojoj je "temperatura bila 40 stupnjeva". 

- Dno rijeke je crno od izmrvljene lave. Čudesno. Ljubav na prvi pogled i odbrojavanje do ponovnog susreta - napisala je tada.

Podsjetimo, voditeljica je kroz godine na televiziji elegantna odijela zamijenila haljinama, a starenje je nastojala usporiti botoksom i filerima.

No, to nikada nije skrivala i u tome ne vidi nikakav problem. Kasnije je filere izvadila, botoks povremeno koristi, a zdravu i vitku liniju održava boksom.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • japanokinezjapano 03.02.2022.

    Kada bi je nedaj Bože vidjeli iz aviona ili helića, muški rod bi zamrzio ženski. Kakvo je to kupanje gdje se skriva iza nekih vreća ili gdje se ne vidi figura, a časti pratitelje?

  • veksla 03.02.2022.

    Jako ljepa i zgodna žena......

  • BabaYaga 03.02.2022.

    Bogme je uložila u lice 😬

Komentiraj...
Vidi sve komentare