To je to što me zanima!

Celzijus i Mišerić se pipkaju u moru, a Petko im pravi društvo

MORSKE RADOSTI Pjevačica i spisateljica besramno uživa u ljetnim radostima, ali nije sama. Naime, društvo joj prave Ivana Mišerić i Dalibor Petko
Vidi originalni članak

Iza Nives Celzijus (35)  je naporna godina. Između ostalog, pobijedila je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato ' i debitirala kao glumica, a sada je odlučila spakirati sve svoje seksi kupaće kostime i otići na odmor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica i spisateljica besramno uživa u ljetnim radostima, ali nije sama. Naime, društvo joj prave Ivana Mišerić i Dalibor Petko, a veseli trojac svoje dogodovštine redovito dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Nabavili su si i nezaobilazni dodatak za plažu ljeta 2017., popularnu 'ptičurinu na napuhavanje', a na Instagramu nisu izostale ni obavezne vruće fotke s godišnjeg.

Posebnu pozornost pratitelja privukle su fotke na kojoj su se dvije prijateljice odlučile 'ispipati' u moru te ona na kojoj je u prvom planu Nivesina guza.

Komplimenti i lajkovi su letjeli na sve strane, a kako su krenule, nekako nam se čini da je ovo samo početak serije seksi fotki.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Ktm250sx 09.08.2017.

    Mišerička bomba...bar meni...Ima nešto u njoj

  • TimmothyWhiteman 09.08.2017.

    Meni na hoblipanktu Ivana Miseric pise

  • cloudwalker 09.08.2017.

    Nadam se da isti lola ne tandzari sve troje

Komentiraj...
Vidi sve komentare